Hosgeldin kuzumİyiyim canım çok şükür yeni geldim bende
iyi olmuş teyze mi halamı yoksa.Yok ,ben gidip baktim ,sabahtan gidip akşam dondum,bugun erken paydos ettim
Sitenin açılışını kutluyoz lak lak yaparakHemsom
Bugün çok sakin siteSitenin açılışını kutluyoz lak lak yaparaknasılsın hemsom
İyiyim hemsom,sen nasılsın?Sitenin açılışını kutluyoz lak lak yaparaknasılsın hemsom
Hem teyzeyim hem hala, ama teyzeliğim daha makbuliyi olmuş teyze mi halamı yoksa.
Bendede teyze yok işte.Hem teyzeyim hem hala, ama teyzeliğim daha makbul
Benim babam tek çocuk,amca,hala hic yok.Anne tarafim dayı ve teyzeden zengin,anne tarafi hep daha çok seviliyorBendede teyze yok işte.
Bende iyiyim çok şükür hemsom, yuvarlanıp gidiyozİyiyim hemsom,sen nasılsın?Sabah girilmiyordu erken ,sorun vardi
Herhalde öyle oldu bir anda da patlama neyim olmasında sonraHerkes pes edip gitmiş zaar
Genel sorun mu varmış? Ben de bana ozel sanmıştımHerkes pes edip gitmiş zaar
Gece de kaçtım ben evetBende iyiyim çok şükür hemsom, yuvarlanıp gidiyozgecede hiç girilmedi zaten
Olsun olsun ekşın lazimHerhalde öyle oldu bir anda da patlama neyim olmasında sonra
Bizdede baba tarafından kimse kalmadı,annem tarafından bir dayım vardı rahmetli oldu oda,yengem hayatta sadeceBenim babam tek çocuk,amca,hala hic yok.Anne tarafim dayı ve teyzeden zengin,anne tarafi hep daha çok seviliyor
Anaaa bakıyomda sende ekşınlara dalasın var yaniOlsun olsun ekşın lazim
Yok hemsom hepimize özeldiGenel sorun mu varmış? Ben de bana ozel sanmıştım
Allahtan anne tarafından bol kuzen var,kardeş kardeş buyudukBizdede baba tarafından kimse kalmadı,annem tarafından bir dayım vardı rahmetli oldu oda,yengem hayatta sadece
Belli etmem ama bayılırımAnaaa bakıyomda sende ekşınlara dalasın var yani
Gizli fanatikBelli etmem ama bayılırım