- 28 Haziran 2011
- 59.375
- 149.814
Iki kişinin arasına giren kara kedi olamam benOcakta yemeğim var paşam, ASSOSyal ’i götür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iki kişinin arasına giren kara kedi olamam benOcakta yemeğim var paşam, ASSOSyal ’i götür
Hic sevmem enfazla 2 bardak1 demlik çayı bitirdim ablam
Hayırlı günler ballı lokmaHayırlı günler cümleten
Sanada canimHayırlı günler cümleten
Bişey de elinden gelmesin yaa,herşeyi mi bilir bi insan
Napıyonuz kimsecikler yok
Bitirdim vallahi 1 demliği sabah 8 ‘den beriHic sevmem enfazla 2 bardak
Az var canım nişastaAma nisatayla yaptim dedin sanki
Selam kuzum hoş geldinHayırlı günler cümleten
Bide kahvede iyi geliyor,rahmetli babam yapardı 1 çay kaşığı türk kahvesine az bişi limon sıkıp aatardı ağzına hemen .1 demlik çayı bitirdim ablam
Evvoşum görüşemiyozHayırlı günler cümleten
Evet ablamBunudamı sen yaptın yoksa
Sanada yasocan ❤Hayırlı günler ballı lokma
Sağolasın fülüzüm ne oldu ço mutlusun yine ❤Sanada canim
Aşk olsun yani sende gel işte,yaso koçum müsait değil şimdi sonra gideriz geneIki kişinin arasına giren kara kedi olamam ben
Ellerine sağlık olsun,yok yapmaz hazır varsa onu yer genelde memleketten gelir arada.Evet ablam
Kayınvaliden hiç yapmaz mı
Onu teyzem yapardı, hatırlıyorumSelam kuzum hoş geldin
Bide kahvede iyi geliyor,rahmetli babam yapardı 1 çay kaşığı türk kahvesine az bişi limon sıkıp aatardı ağzına hemen .
Miyav miyav pissik oldum benAşk olsun yani sende gel işte,yaso koçum müsait değil şimdi sonra gideriz gene
Biz hazırı almayız ablam, kayış gibi oluyorEllerine sağlık olsun,yok yapmaz hazır varsa onu yer genelde memleketten gelir arada.
Hoşbuldum ablacımSelam kuzum hoş geldin
Bide kahvede iyi geliyor,rahmetli babam yapardı 1 çay kaşığı türk kahvesine az bişi limon sıkıp aatardı ağzına hemen .
Sosyalim evet ya dün geceden beri giremedim zati sinir oldumEvvoşum görüşemiyoz
Sende cook mutlusun ondan şeyettimSanada yasocan ❤
Sağolasın fülüzüm ne oldu ço mutlusun yine ❤
Bak söz senide götürcemMiyav miyav pissik oldum ben