Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nefret ettim hemşire sormaİmdat diye koşasım var
Ona zor gider bana yollaOrada yağsa herkes şoka girerAdres ver yolluyorum tipiyi
Yalniz değilim diye sevindim hemsiremNefret ettim hemşire sorma
Nevoşum azcık sevinsin bu garipler,4 yıldır kar görmüyorduk.en son 2004 te böyle yağdı 30 cm di.şuan sanırım yeni rekor geliyor,merkez uçtuElalis bize kar yolla
Ben lila seviyorum ya nickim böyle çirkin duruyorYalniz değilim diye sevindim hemsirem
Vaz geçtimAdres ver yolluyorum tipiyi
Nerde kız bizim kız,havailerde miOna zor gider bana yollaOrada yağsa herkes şoka girer
Ooo süper canım bolluk bereket getirsin inşaallah:)Nevoşum azcık sevinsin bu garipler,4 yıldır kar görmüyorduk.en son 2004 te böyle yağdı 30 cm di.şuan sanırım yeni rekor geliyor,merkez uçtu
Antalya'daNerde kız bizim kız,havailerde mi
Dün gece alerjim tuttu sabahladım.bütün gece kim kime ne demiş okudum hemşireBu sebepten hem de hemsirem
Cancağzım, sen nerede yaşıyorsun? Bence Bursa’da değilÇokzel olmus
Toplu halde çirkin,oh,söyledim rahatladım,#Assos MavisigerigelsinBen lila seviyorum ya nickim böyle çirkin duruyor
Yeğenim antalyada,gruptan herke kar fotosu atıyo o ağlıyor utanmasalar denize gircekler o derece güneşliAntalya'da
Size yine yakıştı bana olmadıToplu halde çirkin,oh,söyledim rahatladım,#Assos Mavisigerigelsin
Aynen ondan diyorumYeğenim antalyada,gruptan herke kar fotosu atıyo o ağlıyor utanmasalar denize gircekler o derece güneşli
Canin sıkılmamistir hemsire aksiyonu bolduGecmis olsun canımDün gece alerjim tuttu sabahladım.bütün gece kim kime ne demiş okudum hemşire
Bekleniyordu bu hafta abla hava durumu öyle gösteriyordu ama kimse inanmadı haklı olarakOna zor gider bana yollaOrada yağsa herkes şoka girer
Bana da olmadı,bana neSize yine yakıştı bana olmadı
Canım bizimde buraya bu havadan sonra yağması mucize olacak:)Bütün hafta baharlık ceketlerle gezdik:)Bekleniyordu bu hafta abla hava durumu öyle gösteriyordu ama kimse inanmadı haklı olarak