- 16 Ağustos 2010
- 293.069
- 602.968
- 43
Niye öyle yapıldı acaba:/Bana da olmadı,bana ne
+18 in rengi gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye öyle yapıldı acaba:/Bana da olmadı,bana ne
Ya sorma bursadan balıkesire gelenler 10 saattir yollarda mahsur kalmış.afad sürekli kumanya dağıtıyormuş.araçlarda yakıt bitiyor napıcaz diye isyanlarda millet çok üzülüyorumCancağzım, sen nerede yaşıyorsun? Bence Bursa’da değil Eki Görüntüle 2784016
bize +18 pembik gelin diyeceklerNiye öyle yapıldı acaba:/
+18 in rengi gibi
Jenna'nın oturduğu yeri teğet geçmişYa sorma bursadan balıkesire gelenler 10 saattir yollarda mahsur kalmış.afad sürekli kumanya dağıtıyormuş.araçlarda yakıt bitiyor napıcaz diye isyanlarda millet çok üzülüyorum
Hakkat hemşirem sen bursada değilsin o vakit Jenna16
Aynen abla kışımız hafif geçiyor yağmur yağarsa soğuyor havalar o kadar yoksa kar biz sakil durur üzerimizde bu saatten sonra zatenCanım bizimde buraya bu havadan sonra yağması mucize olacak:)Bütün hafta baharlık ceketlerle gezdik:)
Kar yağarsa şok:)
Keşke pembik gelin sunumları yapmasaydıkbize +18 pembik gelin diyecekler
Kar görünce çocuklar gibi oluyorumHele sen de bak :)
Eki Görüntüle 2784003
Annemler kar altında,adim atamiyor,20 dakikalık mesafede kardan adim atılmıyor,bizde sadece çatılar beyazMerkezdeyim hemsirem,ondan tutmadı burdaYa sorma bursadan balıkesire gelenler 10 saattir yollarda mahsur kalmış.afad sürekli kumanya dağıtıyormuş.araçlarda yakıt bitiyor napıcaz diye isyanlarda millet çok üzülüyorum
Hakkat hemşirem sen bursada değilsin o vakit Jenna16
Sizin orada zor zaten:)Keşke bende orada yaşasaydım:)Aynen abla kışımız hafif geçiyor yağmur yağarsa soğuyor havalar o kadar yoksa kar biz sakil durur üzerimizde bu saatten sonra zaten
Kız geçen hafta ben hep kısa kolluydum,bütün camlar açık.biz de şoktayız :)Canım bizimde buraya bu havadan sonra yağması mucize olacak:)Bütün hafta baharlık ceketlerle gezdik:)
Kar yağarsa şok:)
Yapanlar yüzünden bordo olduk ya laKeşke pembik gelin sunumları yapmasaydık
Burada yarın bekleniyor bakalım:)Kız geçen hafta ben hep kısa kolluydum,bütün camlar açık.biz de şoktayız :)
Aynen burda da oyleydiKız geçen hafta ben hep kısa kolluydum,bütün camlar açık.biz de şoktayız :)
Ben de yapmış olabilirimYapanlar yüzünden bordo olduk ya la
Özeller mi okundu dersin hemşireNiye öyle yapıldı acaba:/
+18 in rengi gibi
Çıkın çıkın gelin ablaSizin orada zor zaten:)Keşke bende orada yaşasaydım:)
Seni asko kadrosundan affettimBen de yapmış olabilirim
Abbow olur mu olur hemsireÖzeller mi okundu dersin hemşire
Ahhh keşkeÇıkın çıkın gelin abla