Anladım anladım cennam14 Nevo kuzum:)
Kukrim zaten yokKukrim dedi valla katilmadim inandim
Nevo dedi haftaya katilcam bende inandim nediyim söz sözdür bizde✌
Kombine sunumAnladım anladım cennamgerçi bize önerdiği sunumları bir arada yapmasından anlamalıydım
Ben boylede eglendim aslinda benim icin sorun yok zatende kim kimin oldugun bulmak gibiKukrim yok zaten:)
Keşke sizde öyle strateji yapabilseniz daha çok eğlenirsiniz:)
Yok abla ben kukrim dedim sonra amanita dedimSende bulamadın o kadar sordun
Ben yokum ki zaten bu hafta canımKukrim dedi valla katilmadim inandim
Nevo dedi haftaya katilcam bende inandim nediyim söz sözdür bizde✌
ANladim canimKukrim zaten yok
Öyle olmuş vala baksanaKombine sunum
Aslında son anda yani perşembeydi galiba yaptım.Ekmek bulamadım:/Benim aklima senin katilcagin gelmedi valla buhafta
Surpriz oldu,guzel olduÖyle olmuş vala baksana
Keske herkes boyle yapsaydi ozaman kimse çıt çıkarmasaydiAslında son anda yani perşembeydi galiba yaptım.Ekmek bulamadım:/
Sonra kendim yapayım dedim istediğim gibi olursa katılırım:)
Ekmeği yaptım geç oldu.Ertesi gün yaparım dedim:)Gece aklıma bu fikir geldi.
Canım kural bu aslında hatta biz ramazanda 8 yarışma yaptık aynı benim yaptığım gibi yaptık..Yani doğrusu bu:)
Büyük süpriz vala cennamSurpriz oldu,guzel oldu
İşte size bir şey diyen yok bende böyle çok eğlendim hemde çok:)Ben boylede eglendim aslinda benim icin sorun yok zatende kim kimin oldugun bulmak gibi
Ben ilk katildigimda öyle yaptımKeske herkes boyle yapsaydi ozaman kimse çıt çıkarmasaydi
Yani zorlama yok canım:)Hatta ilk hafta dikkat ettiysen kaç kişi olduğunu bile söylemedim.Çünkü resimler gelmeden siz kimin olduğunu bulurdunuz:)Keske herkes boyle yapsaydi ozaman kimse çıt çıkarmasaydi
Aynen canim yokmuşsunBen ilk katildigimda öyle yaptım.
Bu haftada yokum zati
Anladim canimYani zorlama yok canım:)Hatta ilk hafta dikkat ettiysen kaç kişi olduğunu bile söylemedim.Çünkü resimler gelmeden siz kimin olduğunu bulurdunuz:)
Hatta buldunuz:)Yani yarışma gizemli olmalı:)Benimde örnek olmam lazım:)
Ben yokum canımYok abla ben kukrim dedim sonra amanita dedim
Kimse yapmadıAnladım anladım cennamgerçi bize önerdiği sunumları bir arada yapmasından anlamalıydım