- 28 Haziran 2011
- 61.898
- 155.299
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyi pastırma nereden alınıryasminsay sana bi şey sorucaaaaammmmm
Ondan vermiyoruzEn sonunda hepinizin numarasını alıcam. İstediğimde ulaşmak istiyorum size![]()
Onu saymıyoruzNevoş şimdi bu 19 var ya 19![]()
Geçen kurabiye yaptın ya bebek, yutuptan baktım 30 tane filan çıkıyormuş o ölçülerle. Ben daha az çıksın istiyorum. Benim adam yemiyor ya çöp olmasın yazık günah. Bana az çıkacak şekilde tarif yazar mısınNe sorcan![]()
Şaşırmayacağım bence. Adı lazım değil, baş harfi Y.Şaşıracak mısın acaba merak ediyorum![]()
Biliyon işteŞaşırmayacağım bence. Adı lazım değil, baş harfi Y.![]()
Ama bile bile katılıyoruzÇok yazık oldu![]()
Allahım ne soracak diye hayal kuruyordum, allah seniGeçen kurabiye yaptın ya bebek, yutuptan baktım 30 tane filan çıkıyormuş o ölçülerle. Ben daha az çıksın istiyorum. Benim adam yemiyor ya çöp olmasın yazık günah. Bana az çıkacak şekilde tarif yazar mısın![]()
Şimdi sırada çizimliyi öğrenmek kaldı.Biliyon işte![]()
Kız o ölçüden 17 tane çıktı. Ama eşim yemedi, dağıttım. Sen çeyrek ölçü yap ki bitsinGeçen kurabiye yaptın ya bebek, yutuptan baktım 30 tane filan çıkıyormuş o ölçülerle. Ben daha az çıksın istiyorum. Benim adam yemiyor ya çöp olmasın yazık günah. Bana az çıkacak şekilde tarif yazar mısın![]()
Onu tanımazsınızŞimdi sırada çizimliyi öğrenmek kaldı.![]()
Doğru diyon keşke bana verseydiAma bile bile katılıyoruz![]()
İşte 2. 1.sayılıyor.Yani pastırmalı 1.olduDoğru diyon keşke bana verseydio kadar beni yaptiydi
![]()
Onu bende bilmiyom, bide atlas var onu merak ediyorumŞimdi sırada çizimliyi öğrenmek kaldı.![]()
Biz bilsek de alamayız onu Nevreste Hanımcığım. Fakirin yüzü gülür mü? Gülmez.En iyi pastırma nereden alınır![]()