- 28 Haziran 2011
- 59.276
- 149.565
Ne sorcanyasminsay sana bi şey sorucaaaaammmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne sorcanyasminsay sana bi şey sorucaaaaammmmm
En iyi pastırma nereden alınıryasminsay sana bi şey sorucaaaaammmmm
Allah bilir ne gereksiz bir şeyi soracaksınyasminsay sana bi şey sorucaaaaammmmm
Ondan vermiyoruzEn sonunda hepinizin numarasını alıcam. İstediğimde ulaşmak istiyorum size
Nevoş şimdi bu 19 var ya 19Ahhh ahhhhh
Onu saymıyoruzNevoş şimdi bu 19 var ya 19
Geçen kurabiye yaptın ya bebek, yutuptan baktım 30 tane filan çıkıyormuş o ölçülerle. Ben daha az çıksın istiyorum. Benim adam yemiyor ya çöp olmasın yazık günah. Bana az çıkacak şekilde tarif yazar mısınNe sorcan
Şaşırmayacağım bence. Adı lazım değil, baş harfi Y.Şaşıracak mısın acaba merak ediyorum
Çok yazık olduOnu saymıyoruz
Biliyon işteŞaşırmayacağım bence. Adı lazım değil, baş harfi Y.
Ama bile bile katılıyoruzÇok yazık oldu
Allahım ne soracak diye hayal kuruyordum, allah seniGeçen kurabiye yaptın ya bebek, yutuptan baktım 30 tane filan çıkıyormuş o ölçülerle. Ben daha az çıksın istiyorum. Benim adam yemiyor ya çöp olmasın yazık günah. Bana az çıkacak şekilde tarif yazar mısın
Şimdi sırada çizimliyi öğrenmek kaldı.Biliyon işte
Kız o ölçüden 17 tane çıktı. Ama eşim yemedi, dağıttım. Sen çeyrek ölçü yap ki bitsinGeçen kurabiye yaptın ya bebek, yutuptan baktım 30 tane filan çıkıyormuş o ölçülerle. Ben daha az çıksın istiyorum. Benim adam yemiyor ya çöp olmasın yazık günah. Bana az çıkacak şekilde tarif yazar mısın
Onu tanımazsınızPek takılmıyor.Şimdi sırada çizimliyi öğrenmek kaldı.
Doğru diyon keşke bana verseydi o kadar beni yaptiydiAma bile bile katılıyoruz
İşte 2. 1.sayılıyor.Yani pastırmalı 1.olduDoğru diyon keşke bana verseydi o kadar beni yaptiydi
Onu bende bilmiyom, bide atlas var onu merak ediyorumŞimdi sırada çizimliyi öğrenmek kaldı.
Biz bilsek de alamayız onu Nevreste Hanımcığım. Fakirin yüzü gülür mü? Gülmez.En iyi pastırma nereden alınır