Teşekkür ederizSelam canlar;
Selam Nevresteciğim ❣
Bütün Anlar birbirinden cazip , harika özellikle 7. Ve 18. Anları denemeliyim
Tabi önce 2. Bebişi de büyüttükten sonra inşallah
Abla gittiği yere kadar artıkYolun açık olsun ben geldim burada ineceğim
Yer vala düşünebiliyorum ablaÖmrümü yer
Abla cumartesi günleri akşam eşim eve gelene kadar açar izlerimÇok feci program o varya çarşamba akşamları yeni bölümleri oluyor ..
Geçmiş zatenTeşekkür ederiz
Abla gittiği yere kadar artık
Yer vala düşünebiliyorum abla
Abla cumartesi günleri akşam eşim eve gelene kadar açar izlerim
Olsun abla iyidir iyiGeçmiş zaten
Çarşamba akşamları yeni bölümleri,tekrarları hangü gün bilmiyorum.Teşekkür ederiz
Abla gittiği yere kadar artık
Yer vala düşünebiliyorum abla
Abla cumartesi günleri akşam eşim eve gelene kadar açar izlerim
Teşekkürler ediyoruz sağolSelam canlar;
Selam Nevresteciğim ❣
Bütün Anlar birbirinden cazip , harika özellikle 7. Ve 18. Anları denemeliyim
Tabi önce 2. Bebişi de büyüttükten sonra inşallah
Üzüldüm valla. Birisi kilo vermeye çalışırken kanser olduğunu öğrenmiş. 180 küsur kiloya inebilmişÇok feci program o varya çarşamba akşamları yeni bölümleri oluyor ..
Abla eşim hiç sevmez bu nedir izliyorsun derÇarşamba akşamları yeni bölümleri,tekrarları hangü gün bilmiyorum.
Derinlere inince çoğunun taciz mağduru olduğu ortaya çıkıyor söylüyorlarda psikoloğa.Üzüldüm valla. Birisi kilo vermeye çalışırken kanser olduğunu öğrenmiş. 180 küsur kiloya inebilmiş
Bizimkide sevmez gördümü atlar hemen kanal değiştirir.Abla eşim hiç sevmez bu nedir izliyorsun der
Beni çekiyor abla seviyorum o kanalıDerinlere inince çoğunun taciz mağduru olduğu ortaya çıkıyor söylüyorlarda psikoloğa.
Bizimkide sevmez gördümü atlar hemen kanal değiştirir.
TLC kanalı güzeldir en çok seyretttiğim kanaldır nerdeyse,mesela ev yenileme programları çok güzel oluyor.Beni çekiyor abla seviyorum o kanalıeşimde öyle sevmez tv izlemez ama o kanalı izlediğimde izleme böyle şeyler der.
Onada bayılıyorum abla tarıkla eşinin programı değilmi bide market oyunları var onuda seviyorumTLC kanalı güzeldir en çok seyretttiğim kanaldır nerdeyse,mesela ev yenileme programları çok güzel oluyor.
İnsan haklarına şikayet ederimYedin bitirdin sömürdün k.k nü elalis giremez diye yazı yazalım bişey yapalım
Onlar boşandı eski karısı evlendi gene bide bebeleri var.Onada bayılıyorum abla tarıkla eşinin programı değilmi bide market oyunları var onuda seviyorum
Yas tutacaz sen olmayıncaİnsan haklarına şikayet ederim
Şaka bir yana önümüzdeki aylar çok yoğun olacak gibiyim,sanırım o ara katılamam hiç üzüldün dimi
Çok üzüldüm ya lütfen gitme sen gidersen oyları kim toplayacakİnsan haklarına şikayet ederim
Şaka bir yana önümüzdeki aylar çok yoğun olacak gibiyim,sanırım o ara katılamam hiç üzüldün dimi
Çok üzüldüm ya lütfen gitme sen gidersen oyları kim toplayacak
Çok üzgümüm
Benim hiç umudum yok nevoşumBöyle devam edersen olur niye olmasın:)
Bence katıl bizim kızlar seni nasıl geçiyor görelimİnsan haklarına şikayet ederim