Yok vallahi sen olduğun için demiyorum.ilk bakışta seni tanıyamadım ama dedim bu çok orjinal bir fikir.Yok ya ben çok oy aldım ciddiyim
Yani sende onu diyorsan başka
Ya ben sofrada başarılı değilim.Uzak çekimleri iyi yapamıyorum.Yok vallahi sen olduğun için demiyorum.ilk bakışta seni tanıyamadım ama dedim bu çok orjinal bir fikir.
Bence kızlar hala konsepti tam oturtamadılar.önemli olan süslü ekmekler,yan ürünlerin çokluğu vs değil.
Kendisi mi diye soruyorÇakalllllll
Güya gencim diye hava atıyor.Teknolojiden bir haber
YaşlandıGüya gencim diye hava atıyor.Teknolojiden bir haber
Aaa sen bakıkesirlimisinnBizim burda halalca köyü var.eskiden orada seyyar yoğurtçu kadınlar olurmuş.şehrin her bölgesine yoğurt satarlarmış.burda çok gezene halalcanın yoğurtçu karısı gibisin derler
Evetttt yoksa sende miAaa sen bakıkesirlimisinn
AyneeenEvetttt yoksa sende mi
Yarın damlarım valla
Benim hala yokAyneeenhemşoyuz ya biz o zamannn cok mutlu oldum yaa herkesin hemsosu vardı benım yoktu
Baska yarısmalarda bulursun yasi sendeeBenim hala yok
Ayy çok sevindim var yaaaaaaaAyneeenhemşoyuz ya biz o zamannn cok mutlu oldum yaa herkesin hemsosu vardı benım yoktu
Mümkün değil olamazAyy çok sevindim var yaaaaaaa
Ay inş nalet eltim değilsindir
Ne taraflardasın
Ahahah merkezdeyim ben karesi paşaalanı tarafı acık adrea yazmayım şimdiAyy çok sevindim var yaaaaaaa
Ne taraflardasın
Bu yaz geleyim de, Sarımsaklı’ya dürümcü Sebo’ya gidelim yavruAyy çok sevindim var yaaaaaaa
Ne taraflardasın
Hadi bakalım
Ay iyi bari :)Mümkün değil olamaz
Gel valla yaaaaa negüzel olurBu yaz geleyim de, Sarımsaklı’ya dürümcü Sebo’ya gidelim yavru
Kaç zamandır dürümleri aklıma düşüyor