Gelirler birazdanDünden bütün işlerimi kolayladım ki bugün oturayım diye, aksine gelmeyecekleri tuttu
Benimki de evde.Gelirler birazdanbugun pazar ya, herkesin eşi evde oluyor
Benim ki de evdeBenimki de evde.
Çay faslı bitti, meyve tabağı ve tatlı tabağını koydum yanına, oturdum
Anca canim bugun yemek spor duş derken bugun birde elim yarildi gidip yapistirdik pansuman yaptirdik ağrım var sadece
Çok geçmişler olsun canım, nasıl olduAnca canim bugun yemek spor duş derken bugun birde elim yarildi gidip yapistirdik pansuman yaptirdik ağrım var sadece
Çok geçmiş olsun canım yaa. Nasıl olduAnca canim bugun yemek spor duş derken bugun birde elim yarildi gidip yapistirdik pansuman yaptirdik ağrım var sadece
Sagol canim,kırilmis buyuk bardagi benimki çöpe atmis bilmiyodum çikartirken çöpu takilmis nedir bu deyene kadar bir cektim boydan boya kesik degil yarildi kanı zor dindirdikÇok geçmişler olsun canım, nasıl oldu
Sagol canimÇok geçmiş olsun canım yaa. Nasıl oldu
Ülker’inki daha güzel
Cam çok kötü keser ve kan durmazSagol canim,kırilmis buyuk bardagi benimki çöpe atmis bilmiyodum çikartirken çöpu takilmis nedir bu deyene kadar bir cektim boydan boya kesik degil yarildi kanı zor dindirdik
Geçmiş olsun canımAnca canim bugun yemek spor duş derken bugun birde elim yarildi gidip yapistirdik pansuman yaptirdik ağrım var sadece
Benimde cok kötü oldu ilk defa oyle bisey olduCam çok kötü keser ve kan durmaz
Allah beterinden esirgesin, içim bir garip oldu
Ayyy a nalet insan demez mi çöpte kırık bardak var, dikkat et hanım diyeSagol canim,kırilmis buyuk bardagi benimki çöpe atmis bilmiyodum çikartirken çöpu takilmis nedir bu deyene kadar bir cektim boydan boya kesik degil yarildi kanı zor dindirdik
Sagol canimGeçmiş olsun canım