- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Yok ben korkarimBildirim için Kazeni etiket yapın sevabına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben korkarimBildirim için Kazeni etiket yapın sevabına
Aman aman tamam sustumYoksa sonum kötü,çekmecelerde yedekler falan
Sebep alt tarafı kazen yazıp başına @ koyacaksın. Hepsi bu kadarYok ben korkarim
Turist olarak gidince çok güzel. İnsanları da iyidir. Ama Bursalı olup 10 sene Kadıköy’de oturduktan sonra Antep’te yaşamak... Neyse ağlamıyorum gözüme toz kaçtı.Gaziantep güzel bir şehir :)
Ben Anteplilerin yemek,cikolata,baklava gibi güzelliklerini tehlikeli buluyorum ,cok lezzetliler cunkuBen de. Eşim de Antepli. Tavsiye etmiyorumasgahgah
Ozaman sen yap mavişSebep alt tarafı kazen yazıp başına @ koyacaksın. Hepsi bu kadar
Sarılalım sıkı sıkı.
Bursa'nin neresi ?Turist olarak gidince çok güzel. İnsanları da iyidir. Ama Bursalı olup 10 sene Kadıköy’de oturduktan sonra Antep’te yaşamak... Neyse ağlamıyorum gözüme toz kaçtı.
Kültür çatışması tehlikesini de göz ardı etmemeli.Ben Anteplilerin yemek,cikolata,baklava gibi güzelliklerini tehlikeli buluyorum ,cok lezzetliler cunku
Sagol hemsomAman aman tamam sustum
Corono var maskemi takayim dur heletamam simdi olduSarılalım sıkı sıkı.
Çekirge kırsalı. Sizler???Bursa'nin neresi ?
Mutlaka,ama vücutta biriken kilolar daha büyük sıkıntıKültür çatışması tehlikesini de göz ardı etmemeli.
Tamam yani yeter sus artik demekmi bu tesüf ederim sanki çok konusuyorumdaSagol hemsom
Kız Margaret gelinBen de. Eşim de Antepli. Tavsiye etmiyorumasgahgah
Osmangazi benim de Çekirge hala güzel amaÇekirge kırsalı. Sizler???
Hayır ,marketler acik,gidip Antep mamul her şeyi alacagim demekTamam yani yeter sus artik demekmi bu tesüf ederim sanki çok konusuyorumda
Eyvah Anteplilere yakalandık.Kız Margaret gelin