Ediyoruz canısı yani benim dualarımdasin vallahi ,geçen gün orucumu açmadan Allah'im tek kabul olacak duam varsa o da şuan gebelik için ugrasan arkadaşlarımın sonuçları sağlıklı güzel olsun dedim nerde varsaSenin nezdinde yazayım barisizlerden dua istiyorum kızlar. illa Arapça olması gerekmez. gönlünüzden geçen 1 dua
Peki okurum bendeSenin nezdinde yazayım barisizlerden dua istiyorum kızlar. illa Arapça olması gerekmez. gönlünüzden geçen 1 dua
Bundan sonra hatiralarimizda öyle kalacaksınIyiyim canim sen nasilsin sirkeli degilim artik
Ayy allah razı olsun kukrişşEdiyoruz canısı yani benim dualarımdasin vallahi ,geçen gün orucumu açmadan Allah'im tek kabul olacak duam varsa o da şuan gebelik için ugrasan arkadaşlarımın sonuçları sağlıklı güzel olsun dedim nerde varsa
Ediyoruz canısı yani benim dualarımdasin vallahi ,geçen gün orucumu açmadan Allah'im tek kabul olacak duam varsa o da şuan gebelik için ugrasan arkadaşlarımın sonuçları sağlıklı güzel olsun dedim nerde varsa
Bende sürekli dua ediyorum.Ediyoruz canısı yani benim dualarımdasin vallahi ,geçen gün orucumu açmadan Allah'im tek kabul olacak duam varsa o da şuan gebelik için ugrasan arkadaşlarımın sonuçları sağlıklı güzel olsun dedim nerde varsa
Aman sirkeli kalayim neolcakBundan sonra hatiralarimizda öyle kalacaksın
İyiyim şükür canım
Az kaldı:)Başaladımı oylamaa
Soylesene baslatsin nevoBaşaladımı oylamaa
Canım nevoomBende sürekli dua ediyorum.
Az kalmıssSoylesene baslatsin nevo
Òylemi dediAz kalmıss
Tarih 21 olmalıSoylesene baslatsin nevo