- 14 Haziran 2019
- 13.278
- 47.007
Sen içinden içinden yine konusursun fülüzümBaksana susayim diyorum sessizce bekleyim gene konusuyorum eniyisi cikarsam gormem gormezsem uyurum uyursam aklim kali napayim simdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen içinden içinden yine konusursun fülüzümBaksana susayim diyorum sessizce bekleyim gene konusuyorum eniyisi cikarsam gormem gormezsem uyurum uyursam aklim kali napayim simdi
Teslim ol ve takıl bizimleBaksana susayim diyorum sessizce bekleyim gene konusuyorum eniyisi cikarsam gormem gormezsem uyurum uyursam aklim kali napayim simdi
Senin nick niye degisti anlat bakayım,ben yokken noldu
Bencedee
Oo
Gece deniz kenarına çakıl toplamaya gitmiş
Ben hani bi ara dedim ya size değiştiricem diye aklımda bişey var demiştim hatta den bana söyle söylemem demiştin şubatı bekleyip yaptım yapmaz olaydım tıkladığım an pişman oldumSenin nick niye degisti anlat bakayım,ben yokken noldu
Sonuç evvagül olmuş. Tüm kk şokta
Keske aklina gelmeseymis kuzumBen hani bi ara dedim ya size değiştiricem diye aklımda bişey var demiştim hatta den bana söyle söylemem demiştin şubatı bekleyip yaptım yapmaz olaydım tıkladığım an pişman oldum
Ahhh ahh iç çektimBen hani bi ara dedim ya size değiştiricem diye aklımda bişey var demiştim hatta den bana söyle söylemem demiştin şubatı bekleyip yaptım yapmaz olaydım tıkladığım an pişman oldum
Aklımızda tuhaf anılarSonuç evvagül olmuş. Tüm kk şokta
Pariko bir ic cektiAhhh ahh iç çektim
Mutlu anlar dan kastımız bu değildiAklımızda tuhaf anılar
Birde gece muhabbet ederken olduAklımızda tuhaf anılar
Unutmadın mı cennam onu sen yahuuPariko bir ic cekti
Merhaba minikMerahaba
Ben bu anlarda pek mutluluk göremedimMutlu anlar dan kastımız bu değildi