- 28 Haziran 2011
- 59.285
- 149.576
Canımmm filizkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımmm filizkom
işteyim aşkısı ve çok zordayım. ilaçlıyım, başım dönüyor, uyumak istiyorum ama eve gidemiyorum çünkü araba kullanabilecek kafam yokalsem Bugun ugramamisin
Ahh kuzum allah yardımcın olsun, dikkat et kendineişteyim aşkısı ve çok zordayım. ilaçlıyım, başım dönüyor, uyumak istiyorum ama eve gidemiyorum çünkü araba kullanabilecek kafam yok
amin canım. ilaç tam da işe geldiğim haftaya denk geldi. fena olacak bu hafta benim içinAhh kuzum allah yardımcın olsun, dikkat et kendine
Gunaydin canimCanımmm filizkom
Aaaa yapmayaaa dikkat et ozamanişteyim aşkısı ve çok zordayım. ilaçlıyım, başım dönüyor, uyumak istiyorum ama eve gidemiyorum çünkü araba kullanabilecek kafam yok
eşim getirdi bu sabah işe ama öğlen eve gitmeyince de vakit nasıl geçecek bilmiyorumGunaydin canim
Aaaa yapmayaaa dikkat et ozaman
Günaydın
Günaydın FridamHellolar hepinize beybitolar
Aynen canimYalanmış intihar
İyi bariAynen canim
Gerçek olsa nette “mi” soru eki ile yazmazdı cancağzımYalanmış intihar
Etmemiş vala etseydi yazık olurdu o pislik içinYalanmış intihar
Aynen öyle cancagizim,millet atmış kafadan. Evet ,öyle bir şey yok dediGerçek olsa nette “mi” soru eki ile yazmazdı cancağzım
Müge açıklama yaptı mı
Aynen kuzum.Etmemiş vala etseydi yazık olurdu o pislik için
Piskolojisi bozulmuş cennam adam cağzın kolay değilki yaşadıklarıAynen kuzum.
Kolay değil canım,kac senelik karisi üstelik rezil sekilde gitmisPiskolojisi bozulmuş cennam adam cağzın kolay değilki yaşadıkları
Hele birde o yaşlardaPiskolojisi bozulmuş cennam adam cağzın kolay değilki yaşadıkları
Rezil zaten ne olucak kurban falan kessin kurtuldu diyeKolay değil canım,kac senelik karisi üstelik rezil sekilde gitmis