Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    638
  • Anket Kapalı .
Abla ben uzun zamandir beyaz ekmek yemiyorum makarna yemiyorum pirinç pilavi gecen az bisey yedim kestim aramiyorum bile ama dikkat etmeyince veremiyoruz bidaha onu anladim
Biraz daha ihtiyaç duyarsam sizin takıma geleceğim sadece kilo için değil, vücudumun daha sıkı olmasını istiyorum, belki takımda daha disiplinli davranırım

Biraz daha ihtiyaç duyarsam sizin takıma geleceğim sadece kilo için değil, vücudumun daha sıkı olmasını istiyorum, belki takımda daha disiplinli davranırım
Aynen oda sporla sıkılasicaksin kardesimle ayni takimdayim ben

Sağol fülüzüm,birde hiç bu kiloya çıkmamıştım doğuma bile 60 kilo ile gittim yani:))
Ben de sizin gibi ,50 ile hamile kalıp 63 ile doğurdum iki kızımı da, doğumdan hemen sonra 50ye düştüm gene, geçen sene 47ye düştüm, o da çok kötüydü, kemiklerim çıkık gibiydi, benim ideal kilom 50, 50ye inince rahatlayacağım

Bir dönem 45 idim kemiklerim sayılıyordu artık o dereceydi,55 filan olsam daha da iyi olacamda.
Olamiyorum bir türlü ona kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…