- 24 Eylül 2018
- 98.387
- 294.814
- 698
Alçaklar çokzel hemso,bu tarafa gelinHeee orasi dogru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alçaklar çokzel hemso,bu tarafa gelinHeee orasi dogru
Aldim cevabimi oturdum totomun üstune tamam pesZirvedeyim dedin ,çakma dedin,cevap verdim
Çay da benim hayatım resmen,ondan bişide diyemiyorumTutmadı evet Çay toplulukla içerim,yoksa aramam. Ama kahve
Evet abla o bir trenle yada belkide yuruyerek gidebilir ben 1 arabayla 45dk merkezKan değerlerini de azaltır ona göre yani.
Aynı şey çay içinde geçerlide sanki kahve daha yoğun gerliyor bana .
Sen şimdi daha dışardasın merkezde olan cenna tabi
Aslında azaltmak iyi olur ,belki havalar ısınınca azaltırım:)Kan değerlerini de azaltır ona göre yani.
Aynı şey çay içinde geçerlide sanki kahve daha yoğun gerliyor bana .
Sen şimdi daha dışardasın merkezde olan cenna tabi
Sigara içmeyince buna sardım,çikolatadan iyidir yineÇay da benim hayatım resmen,ondan bişide diyemiyorum
Ozamanda soguk kahveAslında azaltmak iyi olur ,belki havalar ısınınca azaltırım:)
Kesin emin değilsin benceAslında azaltmak iyi olur ,belki havalar ısınınca azaltırım:)
CikolatamiSigara içmeyince buna sardım,çikolatadan iyidir yine
Çikolata bitterse hayır demem meselaSigara içmeyince buna sardım,çikolatadan iyidir yine
Yes yesss çikolata bitterli olacak benimkiCikolatami
Ahaaa vallaa bende 1paket yerimÇikolata bitterse hayır demem mesela
Ben Antepli cok seviyorum,savasim AntepliyleÇikolata bitterse hayır demem mesela
KaptaaaanAhaaa vallaa bende 1paket yerim
Ayyy antepliyi bir lokmada yerim ama oyuzden bitter aliyorumBen Antepli cok seviyorum,savasim Antepliyle
Oldu bak gene anlaştık pişiden sonraAhaaa vallaa bende 1paket yerim
İlla bitter olacak benimkiBen Antepli cok seviyorum,savasim Antepliyle
Tatlıyla cok aram yok ama bazılarına yok dememKestane şekerinide çok severim
Abla bursali olarak ben neden sevmiyorum halaa anlamis degilimKestane şekerinide çok severim
Antepli yenmez mi ? En güzel yeşillik oAyyy antepliyi bir lokmada yerim ama oyuzden bitter aliyorum