- 24 Eylül 2018
- 98.747
- 295.360
- 698
Kaderimiz bile birBizimde yağıyor ,tutmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaderimiz bile birBizimde yağıyor ,tutmuyor
Kar eriyo sizinkinler ne alemdeGunaydin hemsom
Bebiş kahveyle çok aram yok belkide ondan,bide sade içsem acı gelr bana,çayı 21 yıldır şekersiz içiyomAllah seni napmasin abla ben nedense sekersize alistim bal yiyorumya o beni bayiyo nedense
Bide daha önce 3 1 arada nescafe icerdim
En has BursaliyimKendi şehrin adina konuş hemsom
Nice yaşları olsun onunda sağlıkla huzurla doluEvet abla hemde dogum günü yarin sanirim alsemin
Bizde hiç tutmadi bu sefer sadece catilar beyazKar eriyo sizinkinler ne alemde
Bende cayi biryere gidince bide sabah kahvaltısında icerim birdahaa hababam kahveBebiş kahveyle çok aram yok belkide ondan,bide sade içsem acı gelr bana,çayı 21 yıldır şekersiz içiyom
Bide has Bursaliymis pehhhBizde hiç tutmadi bu sefer sadece catilar beyaz
Nickim bile 16Bide has Bursaliymis pehhh
Çay içilmez mi hiç ben bile aç karnına 2 bardak filan içiyorum sabahları.Bende cayi biryere gidince bide sabah kahvaltısında icerim birdahaa hababam kahve
Aslinda bende 16 koydursammi asıl bursali olarak sen çakma bursalisinNickim bile 16
Ben kahve için yaratılmışımBebiş kahveyle çok aram yok belkide ondan,bide sade içsem acı gelr bana,çayı 21 yıldır şekersiz içiyom
Abla 5kahve iciyodum azalttim 3 e indirdimÇay içilmez mi hiç ben bile aç karnına 2 bardak filan içiyorum sabahları.
Sürekli kahve de içme sakın midene yazık yahu..
Cidden mi çok içiyon sende herhaldeBen kahve için yaratılmışım
Ahaa çekmece kahveyle dolu ilk once onu alirimBen kahve için yaratılmışım
Günde bile 2 fincan içsen yeter yani.Abla 5kahve iciyodum azalttim 3 e indirdim
Sensin çakma Bursa'lı,Bursa'nin merkezinden,Osmangazi'den sesleniyorum Iyi olur ,16 her yere yakışırAslinda bende 16 koydursammi asıl bursali olarak sen çakma bursalisin
Kahve yoksa,huzur yokAhaa çekmece kahveyle dolu ilk once onu alirim
Asıl memleket neresi senin .Sensin çakma Bursa'lı,Bursa'nin merkezinden,Osmangazi'den sesleniyorum Iyi olur ,16 her yere yakışır
Yani, öyle de denebilirCidden mi çok içiyon sende herhalde