- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.968
- 1.423
- 60
Günlük ne kadar içiyon sende .Yani, öyle de denebilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günlük ne kadar içiyon sende .Yani, öyle de denebilir
Bursa sekerciğim Baba tarafı Bandırma,cok cok eskilerAsıl memleket neresi senin .
3 kupa tamamen sütle yapilmis Nescafe En az ³Günlük ne kadar içiyon sende .
Fülüz çakma bursalı diyince ondan sordum.Bursa sekerciğim Baba tarafı Bandırma,cok cok eskiler
Abla 2 az geliyo kesmiyo sigarayi biraktigindan beri ona dadandimGünde bile 2 fincan içsen yeter yani.
Benim icinde oyleKahve yoksa,huzur yok
Attı iste oFülüz çakma bursalı diyince ondan sordum.
Sinirim bozulur içmezsemBenim icinde oyle
Çok fazla değilmi miktarı,bir ara eşim öyle içiyordu doğuda görev yaparken bıraktı sonra nescafeyi ..3 kupa tamamen sütle yapilmis Nescafe En az ³
Ama ben zirvedyim ahandaa sana Bursanin zirvesinden sesleniyorum⛷Sensin çakma Bursa'lı,Bursa'nin merkezinden,Osmangazi'den sesleniyorum Iyi olur ,16 her yere yakışır
Cok tabii,ama alışkanlık oldu cok fena ,sıkıntı da yapmıyor,o yuzden devamÇok fazla değilmi miktarı,bir ara eşim öyle içiyordu doğuda görev yaparken bıraktı sonra nescafeyi ..
Abla bursada oturuyolar ama kar yagmiyi bende bursada oturuyorum kar belime kadar çakma bursali isteFülüz çakma bursalı diyince ondan sordum.
Zirvede gavranin donsun,ben gezmeye gideyimAma ben zirvedyim ahandaa sana Bursanin zirvesinden sesleniyorum⛷
En son ne zaman nescafe içtim onu bile hatırlamam sevmem bide yaniAbla 2 az geliyo kesmiyo sigarayi biraktigindan beri ona dadandim
Tutmadı tabiAttı iste o
Bendede çay olayı,kendime demlemem poşet içerim .Sinirim bozulur içmezsem
Kopekler ekmeğimize atlamiyor bariAbla bursada oturuyolar ama kar yagmiyi bende bursada oturuyorum kar belime kadar çakma bursali iste
Heee orasi dogruZirvede gavranin donsun,ben gezmeye gideyim
Hemen vur yüzüme benim laflarimiKopekler ekmeğimize atlamiyor bari
Tutmadı evet Çay toplulukla içerim,yoksa aramam. Ama kahveEn son ne zaman nescafe içtim onu bile hatırlamam sevmem bide yani
Tutmadı tabi
Bendede çay olayı,kendime demlemem poşet içerim .
Zirvedeyim dedin ,çakma dedin,cevap verdimHemen vur yüzüme benim laflarimi
Kan değerlerini de azaltır ona göre yani.Cok tabii,ama alışkanlık oldu cok fena ,sıkıntı da yapmıyor,o yuzden devam
Sen şimdi daha dışardasın merkezde olan cenna tabiAbla bursada oturuyolar ama kar yagmiyi bende bursada oturuyorum kar belime kadar çakma bursali iste