Eskiden olsa ilk hafta en az 2 verirdimÜmit fakirin ekmek kapisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eskiden olsa ilk hafta en az 2 verirdimÜmit fakirin ekmek kapisi
Nasip artık canımKesmek için erken,olumsuz düşünmek kötü etki yapar
Bencede daha yeni basladi hemen pesKesmek için erken,olumsuz düşünmek kötü etki yapar
Yani,test yapılana kadar dene bakalımNeyse 1 aya yakın denerim gitmezse uğraşmam
Sen yaparsın askomNasip artık canım
O olmuyo artik gramlarla savasiyosun canimEskiden olsa ilk hafta en az 2 verirdim
Senin de kandilin mübarek olsun cancağzımKandiliniz mübarek olsun canlar ❤
Yaza gitsem artıkAma öyle bir testle olsa ,ultrason falan lazımYani,test yapılana kadar dene bakalım
Ya insanin morali bozuluyor ,keske kilolar kolay gitseBencede daha yeni basladi hemen pes
İlacın yetersiz mi geliyor acaba kayınvalide ninde tiroid sorunu var, doktor ilacın miligramını arttırmıştıEskiden olsa ilk hafta en az 2 verirdim
Hayirli kandiller canimKandiliniz mübarek olsun canlar ❤
Senin de mübarek olsun cancagizimSenin de kandilin mübarek olsun cancağzım
Yaşla ilgili değil ama eşim benden 8 yaş büyükO olmuyo artik gramlarla savasiyosun canim
Hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar
Sana da hemsomHayirli kandiller canim
Erkenmi gelmişYaaa çok kötü oluyo ozaman aslinda 23 diyodu takvim ama nedense
Hayırlı kandiller cennam ❤Kandiliniz mübarek olsun canlar ❤
Evet canım ben test yaptırdım.Hiç çalışmıyor denildi.Tayin çıktı.Sonra geldim biliyorsunuz başıma gelenleriOndan kaldı.İlacın yetersiz mi geliyor acaba kayınvalide ninde tiroid sorunu sorunu var, doktor ilacın miligramını arttırmıştı
Ayyy sorma mideme vurdu sıtma tuttu başım ağrıyor yattim soba önuneErkenmi gelmiş