- 22 Temmuz 2017
- 44.709
- 132.497
- 598
Oruç bozulmayacak o’nun aklı sıraSen görmesen neolcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oruç bozulmayacak o’nun aklı sıraSen görmesen neolcak
Wc yok muBizim kanalizasyon olmadı ya
Yarın eleman getirtecekler
Aklindan bisey gecmiyo dime hemsom
Küçük oraya bağlı değilmiş, gideri ayrıymış, orayı kullanacağızWc yok mu
Olsun bereket küçük wc varmis olmasaydi napcaktinizKüçük oraya bağlı değilmiş, gideri ayrıymış, orayı kullanacağız
geçmiş olsun nevoşum. Tiroid probleminden daha önce de bahsetmiştin hatırlıyorum ama yani bence çözüm yememek, aç kalmak değil. Çay içiyorsan onu da bence kes. diyetisyenin söylediği, siyah çay öbek öbek ödem tutuyormuş vücutta. Anneme hemen kestirmiş ve yeşil çaya başlatmıştı.Canım benim sağlık sorunlarım var bir kez daha kanıtladımYemiyorumki daha ne kadar az olur
Şu an gectiAklindan bisey gecmiyo dime hemsom
At gitsin aklındakiniŞu an gecti
Bahçeye kuyu açtırmayı düşündüm, Kvye dedim. Karla da taharet alınır. Ohh missOlsun bereket küçük wc varmis olmasaydi napcaktiniz
ManyakBahçeye kuyu açtırmayı düşündüm, Kvye dedim. Karla da taharet alınır. Ohh miss
Bu benim kanayan yaram kardeşim çok kızıyor.geçmiş olsun nevoşum. Tiroid probleminden daha önce de bahsetmiştin hatırlıyorum ama yani bence çözüm yememek, aç kalmak değil. Çay içiyorsan onu da bence kes. diyetisyenin söylediği, siyah çay öbek öbek ödem tutuyormuş vücutta. Anneme hemen kestirmiş ve yeşil çaya başlatmıştı.
Ne geçti cancağzımŞu an gecti
İyi bariKüçük oraya bağlı değilmiş, gideri ayrıymış, orayı kullanacağız
Attim gittiAt gitsin aklındakini
Hemsomun aklimdan geçmesini istemediği bir sey cancagizimNe geçti cancağzım
Hemsomun aklimdan geçmesini istemediği bir sey cancagizim
Akşamüstü yağdı, durdu 1 saat evvelKar yağıyor yine
Bitmeyen kar yapmışlarKar yağıyor yine