Siz diyorsunuz çalmışlarKim oaçıkça yazan mı var
Kanka komutan ne allah seniAbla komutanımız olarak örnekler at azcık özelehiç yardımcı olmuyosun
Yanlışlıkla seyetmisim ya benKanka fikrini kendine sakla niye açık veriyosun
Çok iyiler benim katıldığım haftaya mı denk geldi? İşte hayattaki şansım.Yeni hafta için fikirleri bekliyoruz
İlk gün için çok iyi ilerliyoruz
Üff kanka ya niye böyle şeyler yapıyosunYanlışlıkla seyetmisim ya ben
Bence sizinde çok iyi ben beğendim:)Çok iyiler benim katıldığım haftaya mı denk geldi? İşte hayattaki şansım.
'te allaamm ,hep benim suçumÜff kanka ya niye böyle şeyler yapıyosunulu orta konuşulcak şeyler mi bunlar
Tabi kanka kaptırmışsın fikri'te allaamm ,hep benim suçum
Yaa çok tatlısınız, bu duygu hepimizde var malesefÇok iyiler benim katıldığım haftaya mı denk geldi? İşte hayattaki şansım.
Yaaa teşekkür ederim.Bence sizinde çok iyi ben beğendim:)
Bence gayet iyisiniz ve olmazsa 4. yarışmaya beklerim:)Yaaa teşekkür ederim.
Daha ilk günden o kadar iyi varsa belli ki Pınar Beyaz’ı A101’den almaya devam edeceğiz.
Benim ikinci yarışmam siz düşünün bide beniYaaa teşekkür ederim.
Daha ilk günden o kadar iyi varsa belli ki Pınar Beyaz’ı A101’den almaya devam edeceğiz.
Ne bileyim ya ben Instagram’daki çekilişlere bile katılmıyorum ahsjahsh. Buna katılayım dedim. Eşim dalga geçmese bari. Yüzümü kara çıkarma Allahım.Yaa çok tatlısınız, bu duygu hepimizde var malesef
Aaa doğru ya, 4. sondu herhalde. Ona daha iddialı geleceğim.Bence gayet iyisiniz ve olmazsa 4. yarışmaya beklerim:)
Amin inş, istediğiniz gibi olurNe bileyim ya ben Instagram’daki çekilişlere bile katılmıyorum ahsjahsh. Buna katılayım dedim. Eşim dalga geçmese bari. Yüzümü kara çıkarma Allahım.
Hemen hazırlıklara başlaTabi kanka kaptırmışsın fikri