• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    638
  • Anket Kapalı .
Antin kuntin işler bunlar biz küçük yatirimci anlamıyoruz bazen ..paran varsa toprağa bağlayacaksin en güzeli :KK53:
valla 2 ay önce 5 tane küçük altın yaptı adam ne olur ne olmaz kenarda dursun diye. En yüksek 800 TL’den aldık, şu an 650 TL’ye düşmüş ve şu an almaya para yok. Böyle düşününce 5 altında 1 altın zarardayız. 😂😂😂😂
O un artacağını söylemişlerdi🤭
artar da namussuz artmaktan başka bi şey yapmış yani.

Eşim çok dedi hatta bir ara piyasasına baktık son yıllarda nasıl artmış diye ama bunu sorguladigimizda bir bitcoinlik paramiz yoktu alsem alsem gibi :D

Ama olan kişi kaç köşeyi döndü kim bilir :KK53:

valla 2 ay önce 5 tane küçük altın yaptı adam ne olur ne olmaz kenarda dursun diye. En yüksek 800 TL’den aldık, şu an 650 TL’ye düşmüş ve şu an almaya para yok. Böyle düşününce 5 altında 1 altın zarardayız. 😂😂😂😂

Düşmüş.mü takip etmiyorum🤣

Ben 820 den yaptim :olamaz: geçen para lazım oldu baktım 5 bin lira zarar ediyoruz gittik kredi cektik :olamaz: bugün 399 u gördü gram :skandal:

Eşim çok dedi hatta bir ara piyasasına baktık son yıllarda nasıl artmış diye ama bunu sorguladigimizda bir bitcoinlik paramiz yoktu alsem alsem gibi :KK70:

Ama olan kişi kaç köşeyi döndü kim bilir :KK53:
Oda nasip🤷🏼‍♀️
Arsa alın para varsa🤣

Back