- 16 Ağustos 2010
- 293.185
- 603.215
- 43
Onun çiftliği varHAbibte nin vardır kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun çiftliği varHAbibte nin vardır kesin
Çiftliği olanın bitcoin i neden olmasın anca cenemiz yorulur böyleOnun çiftliği var
Bizim yokÇiftliği olanın bitcoin i neden olmasın anca cenemiz yorulur böyle
valla 2 ay önce 5 tane küçük altın yaptı adam ne olur ne olmaz kenarda dursun diye. En yüksek 800 TL’den aldık, şu an 650 TL’ye düşmüş ve şu an almaya para yok. Böyle düşününce 5 altında 1 altın zarardayız.Antin kuntin işler bunlar biz küçük yatirimci anlamıyoruz bazen ..paran varsa toprağa bağlayacaksin en güzeli
artar da namussuz artmaktan başka bi şey yapmış yani.O un artacağını söylemişlerdi
Eşim çok dedi hatta bir ara piyasasına baktık son yıllarda nasıl artmış diye ama bunu sorguladigimizda bir bitcoinlik paramiz yoktu alsem gibiBizim yok
Düşmüş.mü takip etmiyorumvalla 2 ay önce 5 tane küçük altın yaptı adam ne olur ne olmaz kenarda dursun diye. En yüksek 800 TL’den aldık, şu an 650 TL’ye düşmüş ve şu an almaya para yok. Böyle düşününce 5 altında 1 altın zarardayız.
artar da namussuz artmaktan başka bi şey yapmış yani.
Ben 820 den yaptim geçen para lazım oldu baktım 5 bin lira zarar ediyoruz gittik kredi cektik bugün 399 u gördü gramvalla 2 ay önce 5 tane küçük altın yaptı adam ne olur ne olmaz kenarda dursun diye. En yüksek 800 TL’den aldık, şu an 650 TL’ye düşmüş ve şu an almaya para yok. Böyle düşününce 5 altında 1 altın zarardayız.
artar da namussuz artmaktan başka bi şey yapmış yani.
Oda nasipEşim çok dedi hatta bir ara piyasasına baktık son yıllarda nasıl artmış diye ama bunu sorguladigimizda bir bitcoinlik paramiz yoktu alsem gibi
Ama olan kişi kaç köşeyi döndü kim bilir
Ona düşmek denmez bence az gelirDüşmüş.mü takip etmiyorum
Aldık hemide tavuk çiftliği manzaralıOda nasip
Arsa alın para varsa
Yerle bir mi olmuşOna düşmek denmez bence az gelir
İyi ne güzelAldık hemide tavuk çiftliği manzaralı
Bundan sonra cevize armut a vişne ye para vermek yok iki kök de zeytin var içinde ohhh misİyi ne güzel
Mahvetti ortalığı valla yazık olduYerle bir mi olmuş
Ohhh ne güzelHayırlı olsunBundan sonra cevize armut a vişne ye para vermek yok iki kök de zeytin var içinde ohhh mis
Mahvetti ortalığı valla yazık oldu
Sağol abla hakikaten tavuk çiftliği var yakininda yoksa HAbibte ile komşu mu oldukOhhh ne güzelHayırlı olsun
Ben tavuklarımınsattım prasını da yedimSağol abla hakikaten tavuk çiftliği var yakininda yoksa HAbibte ile komşu mu olduk
OlabilirSağol abla hakikaten tavuk çiftliği var yakininda yoksa HAbibte ile komşu mu olduk
kocam al al dedi ben almadımHAbibte nin vardır kesin
Yatirsaydin ya yiyeceğine bitcoineBen tavuklarımınsattım prasını da yedim