• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    638
  • Anket Kapalı .
Yok abla çekim iki hafta önce oldu da bugün ona bakacak doktor randevum 11:40 yetisebilirsek tabi yollar nasıl bilmiyorum 🙄 eşimi bekliyorum
Doğru ya dün sanki bugün çekimdi diye aklımda kalmış,izmire gittektiniz demi,sonuçlar güzel çıksın yeterki haber ver olurmu.

Doğru ya dün sanki bugün çekimdi diye aklımda kalmış,izmire gittektiniz demi,sonuçlar güzel çıksın yeterki haber ver olurmu.
İzmir e oğlan için gidiyorduk ablam ..kendim için Manisa ya gidiyoruz çocukları anneme birakip ordan hastaneye insallaj

O zaman cumartesiye kadar An fotoğrafınızı bana göndermiş olun:)
2.yarışmada bulunan an fotoğrafları size yardımcı olacaktır🤗
Cumartesiden sonra yollarsam diğer haftaya mı kalır?

Raporları hemen vermiyorlar bildiğim kadarıyla,umarım çıkmıştır oda.
İki hafta sonra randevu al demişti mr çeken kişi bende tam iki hafta sonraya aldım ama raporu yok elimde sadece görüntüleri çıkmış 🙄

İki hafta sonra randevu al demişti mr çeken kişi bende tam iki hafta sonraya aldım ama raporu yok elimde sadece görüntüleri çıkmış 🙄
Gitmeden arayıp öğrenebilirdin raporun durumunu.
Umarım çıkmıştır boşa gitmemiş olursunuz.

Bende bayılırım hazır yemek buldunmu konacan hemen :KK70:gel vallla başımla birlşkte
Abla 2 gündür yemek yapmıyorum kaynana çagırıyor benim gibi gelini var hayatından daha ne istesin :KK53: :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:Şeker bayramında doğmuş mübarek

Abla 2 gündür yemek yapmıyorum kaynana çagırıyor benim gibi gelini var hayatından daha ne istesin :KK53: :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:Şeker bayramında doğmuş mübarek
Kayganayada gazoz ikram ediyonmu sen bakalım onu de önce :KK53::KK53::KK53: şanslı kaygana yani

Back