- 28 Haziran 2011
- 59.406
- 149.879
Kaşlarını kaldırma bana hele hele kurbanHiç açıklayıcı degil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaşlarını kaldırma bana hele hele kurbanHiç açıklayıcı degil
Şimdi yesem sonra pişman olacam e yemesem yine pişmanım En iyisi yatıp rüya da yemekTabikide yee
Fazla da yanaşma amaDaha daha sokul bana
Benim sana geldiğim gibi gelmesendeDaha daha sokul bana
Çok ayıp ☹Özelden de yazıyorSunumlar,tabaklar gerisi yok
Allah razı olsun perim amin inşallah rabnim sizinkileri bağışlasınSağol teyzesi Rabbim daha güzelini hayırlısını versin sana
Allah iyilik sağlık versin miniğim geçicek allahın izniyle ❤Evva tüm kuturdemelere rağmen yaşamaya devam
Eşim bazen elimde kalacak kolun bacagin korkuyorum diyor v
Olmaz gelmesi lazımGelmeyecekmiş evvoş
Yok sen orda yapamazsın hatunları yakalayacanda gazoz içirecende tepe taklak olursunuzUzayda hayat varsa gelelim oraya sen önce bakınıver oralara
Rüyada da börek mi yenirmiş canımŞimdi yesem sonra pişman olacam e yemesem yine pişmanım En iyisi yatıp rüya da yemek
Ben kesin yerim aha haaRüyada da börek mi yenirmiş canım
Ben şimdi uyuyorum yarın not geçerim ii. Geceler cnmRüyada da börek mi yenirmiş canım
Yat zibar gizoo börek çekti canim senin yüzündenBen şimdi uyuyorum yarın not geçerim ii. Geceler cnm
Şeytanlık diyorBilemem açıkla lütfen bekliyorum dinliyorum
Eşim de öyle bir çılgınlık yapacak oldu parayı altına yatırdık battikUyuyamadık 1 bitcoinin 366 bin TL olduğunu öğrendim 1 dk önce. Karı koca uykularımız kaçtı
Biz de napalım Diye konuşurken altın, borsa muhabbeti döndü. 2016 yılında 1200 TL imiş. Şu anki fiyatını öğrenince oturup yas tuttukEşim de öyle bir çılgınlık yapacak oldu parayı altına yatırdık battik
Bitcoinleriniz mi varUyuyamadık 1 bitcoinin 366 bin TL olduğunu öğrendim 1 dk önce. Karı koca uykularımız kaçtı
Yok işte. Olmayan malın derdi tuttu neden almadık zamanında diyeBitcoinleriniz mi var
Antin kuntin işler bunlar biz küçük yatirimci anlamıyoruz bazen ..paran varsa toprağa bağlayacaksin en güzeliBiz de napalım Diye konuşurken altın, borsa muhabbeti döndü. 2016 yılında 1200 TL imiş. Şu anki fiyatını öğrenince oturup yas tuttuk
Onun artacağını söylemişlerdiYok işte. Olmayan malın derdi tuttu neden almadık zamanında diye
Aynen en güzel yatırımAntin kuntin işler bunlar biz küçük yatirimci anlamıyoruz bazen ..paran varsa toprağa bağlayacaksin en güzeli