Benim kaynana çok iyi kız annemden iyi anlaşıyorumSende haklısın kaynana varken evde insan daha bir hararetli oluyor amasabır kahvaltini hazırla öyle patlarsin
Bana da foto atsanaDur ele gıııı yarın foto atam bu sefer de yapmazsam nevos beni tarihe gömerSonra o iş sonra
Hee sen normalsin yaniKonuyu okuyan arkadaşlar. Bu konu aslında yarışma topiği ama bu arkadaşlar çatlak aramızda kalsınsiz gidin 1. Sayfayı okuyun, şartlar orada
OlamazBenim kaynana çok iyi kız annemden iyi anlaşıyorum
Uzayda hayat varsa gelelim oraya sen önce bakınıver oralaraAa uzaya fırlatacaklar beni duymadınmı okadar haberlere verdiler o şanslı kişi benim
Sen çok akıllısın artıkKonuyu okuyan arkadaşlar. Bu konu aslında yarışma topiği ama bu arkadaşlar çatlak aramızda kalsınsiz gidin 1. Sayfayı okuyun, şartlar orada
Çayı koy geliyoruzUzayda hayat varsa gelelim oraya sen önce bakınıver oralara
Danilo almis götürmüşBu arada labne ile niden yollar ayrıldı
Labne görmekten bıktık sıra bundan bıkmaya karar verdikBu arada labne ile niden yollar ayrıldı
Aha haaa ben gelin çıkarken kaynanamla ağladık döndüm anneme baktım tek gözyaşı yoğğğOlamaz
Normal değilAha haaa ben gelin çıkarken kaynanamla ağladık döndüm anneme baktım tek gözyaşı yoğğğ
Ahh kuzum çeken bilir çekmeyene yalan gelirAmin canım amin inşallah tüm şifa bekleyenler için inşallah
Herkes çok abarttgimi söylüyor keşke bedenler i degisebilsek dedim en son eşime
Coğğğ iyi vallah yakında Murat burgu ya geçilir bideLabne görmekten bıktık sıra bundan bıkmaya karar verdik
Ben yazdimda senin hinliklerin gibi düşünmedik ki zalımBen yazmadım sen yazdın
Peynir bıktırmaca yarışmasıCoğğğ iyi vallah yakında Murat burgu ya geçilir bide
Nuri cim seni bravoNormal değilAnnene ne cektirdiyaen kadında tık yok kaynananda kaderine ağlıyor
Ben ne hinlik düşünmüşüm hinlik ne yaBen yazdimda senin hinliklerin gibi düşünmedik ki zalım