Tesekkurler nevos
Rica ederim canımTesekkurler nevosablam
Direk resimlere bakip oyladim smdi kime aitmis softalar onlara bakacagim ☺
1.haftanin sofralarini goremiyormuyum peki
Doğru dedin filizkoBence kafasini sunuma odaklamiyo elif acabalar var hep kafasinda
Yanlış olamaz aklım başımdaydı geldiğimde nevoşYanlış yerde misin yoksa
Senin ondan kafan karışıyor,sunum yaparken
Kime oy verdgme suan bakamiyormusum zaten bosa kendime heyecan yaratmisimRica ederim canım
1.hafta bitti.2.hafta oylaması başladı.
3.ye katılmayı düşünmez misin
Sandviç - Kanepeler - Paylaşılamayan Anlar Yarışması 1.Hafta
Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan Anlar Yarışması :KK200:2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oyları aynı anda işaretleyip oyunuzu vereceksiniz.Daha sonra ikinci oy kullanma imkanınız yok. Sofra sahipleri oylama sonunda açıklanacak... Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan Anlar Yarışması 1.Sofra...www.kadinlarkulubu.com
1.de yazıyor canım 2.de bittikten sonra açıklayacağımKime oy verdgme suan bakamiyormusum zaten bosa kendime heyecan yaratmisim
Kismet
Kız ben emekli olur muyum hiçOoo nenem yoksa katıldın mi sendeepeydir sesin çıkmayınca dedim herhalde emekli ettik
Olmaz önce ben yapcamAbla fikrini bize söyle içine kaçmasın
Biz fasulyeliği kazandığın son yarıştan sonra 1 yıl sayıyoruz.Pınarda mı öyle olmalıydı kafam karıştıKız ben emekli olur muyum hiç
Yazamıyorum ama tariflerinizi hep
Ben bilmem,kazandığım günden sayarım 366.gün damlarımBiz fasulyeliği kazandığın son yarıştan sonra 1 yıl sayıyoruz.Pınarda mı öyle olmalıydı kafam karıştı
O zaman Hazirana inşaallahBen bilmem,kazandığım günden sayarım 366.gün damlarım
Mayıs ayında ramazanda canımEn son neyde kazanmışım ben hakkaten hatırlamıyorum
Hadi yaaa,mart sanıyordum benMayıs ayında ramazanda canımSen hazirana geliyorsun
İşte hep son kazandığımızdan 1 yıl sayıyoruzHadi yaaa,mart sanıyordum ben
Bişey diycem nevoşMayıs ayında ramazanda canımSen hazirana geliyorsun
Unutuyor galiba yoksa istedik.Onu yazayım benBişey diycem nevoş
Benim 3.madalyam yok hala,o zaman ben normal yarışmalarda fasulye değilim demek oluyor dimi
Olsun canım önemli değil,istersen saymayalım onuUnutuyor galiba yoksa istedik.Onu yazayım ben