- 24 Eylül 2018
- 97.108
- 292.323
Translate kuşu,yeni bir türYabancı diyarlardan bi kuş galiba yarısını anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Translate kuşu,yeni bir türYabancı diyarlardan bi kuş galiba yarısını anlamadım
Neye ugradıgımızı sapıttım sabah sabah okuyuncaAcayipti zaten
Ahahahah tam translate ama yazmısya bıde zatenTranslate kuşu,yeni bir tür
Dertli gönüllere giren ,iste benim JennaMuren bosver ,yolladılar gittiNeye ugradıgımızı sapıttım sabah sabah okuyunca
Translate olmasa hiç anlaşılmayacak Tarzancadan translate zaarAhahahah tam translate ama yazmısya bıde zaten
CanımsınızNevooooş sen bizim herşeyimizsiiiin nevoooş nevooooş
Heralde kuzuBuraya giren cikamiyoya ondandir
O birde gelip,benim blue perinin profile yazdığım mesaja yorum yazdıNeye ugradıgımızı sapıttım sabah sabah okuyunca
Allahım korusun bizi aminTranslate olmasa hiç anlaşılmayacak Tarzancadan translate zaar
Yani estetik olmuş mu?Farklı bir bilgi gelmediBence oldu
Evet orayı oek anlamadım ben nevos baktım perinşn duvara ama göremedim demek gozune periyi kestirmişO birde gelip,benim blue perinin profile yazdığım mesaja yorum yazdı
Gene ne konusuyonuzEvet orayı oek anlamadım ben nevos baktım perinşn duvara ama göremedim demek gozune periyi kestirmiş
Olmuş tabiYani estetik olmuş mu?
Yok beni kestirmiş bana yazdı oradaEvet orayı oek anlamadım ben nevos baktım perinşn duvara ama göremedim demek gozune periyi kestirmiş
TamamOlmuş tabi
Dün gece ki olay fındığımGene ne konusuyonuz
Nolmus ki benim haberim yokDün gece ki olay fındığım
Allahım yaa bu insanlar neden boyle gercekten anlamıyorum iyi bşşey yapanı hazmedememe durumu var malesefYok beni kestirmiş bana yazdı orada
Gece biri daha geldi bana söylendiNolmus ki benim haberim yok
Bence cok guzel olmusturYani estetik olmuş mu?