- 12 Aralık 2019
- 17.472
- 54.128
Seni etiketledim sayfamaTeşekkür ederiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni etiketledim sayfamaTeşekkür ederiz
Hee o zaman iyi6 sı fasulye
Nereye :)Seni etiketledim sayfama
Teşekkür ederiz canım darısı sana inşallahBen de tebrik ederim canlar. takipten çıkıyorum, salak oldum
Kizzz ne bilim ben kim ne yaptı onu bile bilmiyorum hee aslında sen kazandın ama sen zaten geçen hafta aldın okey beybito canavar canoo sil supur her yeriSosyaaalll
Pınarda böyle oldu. Yoksa sil süpür değilim biliyorsun darısı sizlere canımKizzz ne bilim ben kim ne yaptı onu bile bilmiyorum hee aslında sen kazandın ama sen zaten geçen hafta aldın okey beybito canavar canoo sil supur her yeri
Haftaya işin zor haberin olsunPınarda böyle oldu. Yoksa sil süpür değilim biliyorsun darısı sizlere canım
Profil sayfamaNereye :)
Amin inş canım, ne güzel resim çekmişsin yaa harika canomPınarda böyle oldu. Yoksa sil süpür değilim biliyorsun darısı sizlere canım
niyeHaftaya işin zor haberin olsun
Çok iddialılar:)
Piknik geldi aklıma. Eşim evdeyken bir sepet yaptım. Çocuklar da hava almış oldu. Bende fotomu çektim. İyi olduAmin inş canım, ne güzel resim çekmişsin yaa harika canom
Benden fazlası çıkmaz zaten şimdiden başarılar diliyorum herkeseÇok iddialılar:)
Onu bende beğendim yaaa
Benim demi abla en iddialıÇok iddialılar:)
Harika olmuş canım, telefonun markası nePiknik geldi aklıma. Eşim evdeyken bir sepet yaptım. Çocuklar da hava almış oldu. Bende fotomu çektim. İyi oldu
Teşekkür ederim canım