Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım sende iddialısın:)Benim demi abla en iddialı
Yok ama ben katılmıyom abla iddiam falan yokEvet canım sende iddialısın:)
Aşkın iğneleri canım beğendinmi çok güzel oldu havada güzeldi ❤Evva evvatos kız allah seni, o kitabın adı ne de bakam bana acayip merak ettim onu o ne romantik ortam öyle, benim ki anasınıfı modeli oldu
Göreceğiz:)Yok ama ben katılmıyom abla iddiam falan yok
Teşekkür ederizÇogunı tahmin etmiştim kim yaptı dıye tekrar ellerinize saglık kızlaar
Havalı canım, bir karizması var gerçekten ✌Aşkın iğneleri canım beğendinmi çok güzel oldu havada güzeldi ❤
Hepsi şahnee hepsi çiçeek nevomTeşekkür ederiz
Yetenek telefonda mı diyon kızHarika olmuş canım, telefonun markası ne
Napsın belki telefonla oluyodur diyo işteYetenek telefonda mı diyon kız
Huawei mate 10 lite
Telefonun da etkisi var canım çünkü benim telefon samsung ve flu yapma özelliği yok ,dümdüz çekiyoYetenek telefonda mı diyon kız
Huawei mate 10 lite
Teşekkür ederiz canım benimÇogunı tahmin etmiştim kim yaptı dıye tekrar ellerinize saglık kızlaar
Teşekkür ederim canım seninki hangisiHavalı canım, bir karizması var gerçekten ✌
Alakası oldugu dogrudur ama aramızda kalsınNapsın belki telefonla oluyodur diyo işte
Boşver sekiz oy almış napicanTeşekkür ederiz canım benim
Teşekkür ederim canım seninki hangisi
Senin çekim bu hafta 10 numara 5 yıldızdı:)Telefonun da etkisi var canım çünkü benim telefon samsung ve flu yapma özelliği yok ,dümdüz çekiyo
Deme öyle sosyal telefon almaya koşar şimdiAlakası oldugu dogrudur ama aramızda kalsın
Canımsın nevoşum iyi ki varsınSenin çekim bu hafta 10 numara 5 yıldızdı:)
Dur bakayım 3. Ye yaptınmı iyi düşün bak nete az kaldıBoşver sekiz oy almış napican