- 8 Haziran 2013
- 56.121
- 149.026
Program indirebilirsinTelefonun da etkisi var canım çünkü benim telefon samsung ve flu yapma özelliği yok ,dümdüz çekiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Program indirebilirsinTelefonun da etkisi var canım çünkü benim telefon samsung ve flu yapma özelliği yok ,dümdüz çekiyo
Bencede nevos aslında hersey tamdıSenin çekim bu hafta 10 numara 5 yıldızdı:)
Aa o hiç aklıma gelmemişti, sen çok yaşaProgram indirebilirsin
Canımsın, hakkın ödenmez kuzum benimBencede nevos aslında hersey tamdı
Teşekkür ederim mervişimAyy mutlama olmuss bile bende tebrik ederim canlarımm WunderLost Nevreste C A N O Evva ve pek tabi diğer arkadaslar
Teşekkür ederim mervişim
Sagol canım teşekkür ederimAyy mutlama olmuss bile bende tebrik ederim canlarımm WunderLost Nevreste C A N O Evva ve pek tabi diğer arkadaslar
Teşekkür ederim canım. Evva kazandı
Sende canımAa o hiç aklıma gelmemişti, sen çok yaşa
Canımsın nevoşum iyi ki varsın
Teşekkür ederiz canımAyy mutlama olmuss bile bende tebrik ederim canlarımm WunderLost Nevreste C A N O Evva ve pek tabi diğer arkadaslar
Teşekkür ederiz canım
Seninde canım benimm şans bu kez senden yana olmadı olsun dıgerlerıne saglıkk fridammCanımsın, hakkın ödenmez kuzum benim
Aaa evvami yanlışmi gördüm ben tamam kuzumSagol canım teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım. Evva kazandı
Piknik benim evet
Sende canım
Cantanem daha önce aldığı için hak 4.ye geçti canım:)Aaa evvami yanlışmi gördüm ben tamam kuzum
Ay doğru abla şimdi sen deyince anladımCantanem daha önce aldığı için hak 4.ye geçti canım:)
Rica ederim perim ellerine seninde ellerine sağlık drısı sana inşallahlacey
sara_28
Blue_Black
Lilas
moonandstar
@yorgun yorgun anneanne anneanne
Zerosima
Mehfam
__Eva_
Elalis
Dahliadivin
3 cicek annesi