- 16 Ağustos 2010
- 292.952
- 602.704
- 43
Fasulye olmuş neye üzülüyorFilizko üzülüyor az oy aldı diye de ,bende oyumu söyleyeyim dedim nevoş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fasulye olmuş neye üzülüyorFilizko üzülüyor az oy aldı diye de ,bende oyumu söyleyeyim dedim nevoş
Bilmiyom artık kiFasulye olmuş neye üzülüyor
Hayır yaaa ben üzulmuyorum ona destek olmak istiyorum ama anlamiyo surekli bir surat eee olucak biseyler demekki ters gidiyo dahada zirve yapmak icin cabalamasi lazim,oy verenlere bile bakmadim diyodaFasulye olmuş neye üzülüyor
Kurban olurum sana ya kuzucum beniiiim gelHak verdim oyuma bak diyo bana ,bana diyo bana peri
Maviler içinde olan Elif’in sunumu mu
Kurban olurum sana ya kuzucum beniiiim gel
Değil ablacım. Yarışma bitiminde açıklanacak hangi üyeler olduğu :)HanimKelesimiGetir senmisin yoksa çıtır olan 7 dinci yarismaci
Evetttt. 7 haftadır Birinciyiz. Her zaman bekleriz.6.takım mı
Kaptanınız ve yardımcısı biizimde sayılır
Bu hafta deneyeyim verebiliyorsam gelebilirim:)
Biliyorum bilmez miyimEvetttt. 7 haftadır Birinciyiz. Her zaman bekleriz.
Nevo o son cumlede gozlerimde bi kivilcim belirdio zaman yarin şoyle bi dikkatlice bakayim ben yarismalara alici gozuyleyeni kategori acilinca beni de etiketleyin olumu gorun bakMerhaba canım hoş geldin:)
İyidir çok şükür sen nasılsın:)
Normal yarışlarımız ve sponsor yarışmalarımız birbirinden farklı:)
Normal yarışlarda 3 ,sponsor yarışmalarında 2 hakkınız var.
Bizim yarışmalarımızda 3 defa kazandıktan sonra,son kazandığınız yarışmadan 1 yıl sonra yeniden başlayabiliyorsunuz:)
Sponsorların yarışmalarında 2 defa kazanıyorsunuz ve son kazandığınız yarışmadan 1 yıl sonra yeniden sıfırlanıp başa dönüyorsunuz:)
Senin hepsi 1 yıl olmuştur.Devam edebilirsin.
Hee biyir baci
Açıldı canım pınar beyaz 3.ye geçtikNevo o son cumlede gozlerimde bi kivilcim belirdio zaman yarin şoyle bi dikkatlice bakayim ben yarismalara alici gozuyleyeni kategori acilinca beni de etiketleyin olumu gorun bak