- 28 Haziran 2011
- 59.285
- 149.577
Aaaaaaa 23 inanmıyorum, olamaz ya olamaz ,nasıl yaparlar bunu sana yaaKiz nee baksana benimkinede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaaaa 23 inanmıyorum, olamaz ya olamaz ,nasıl yaparlar bunu sana yaaKiz nee baksana benimkinede
BencedeAaaaaaa 23 inanmıyorum, olamaz ya olamaz ,nasıl yaparlar bunu sana yaa
Hak verdim oyuma bak diyo bana ,bana diyo bana periValla furacam şimdi bitane fasille masille demicem fülüze de geeet fülüzzzz
Oy söylemek yasak mı bilmiyorum ki Nevreste oyumu söyleyeyim ama bari kimse dert yanmasın ben varken burdaBencede
Ben seninkini tahmin ediyorum ve i....l sana vermis oyunu bildimmiOy söylemek yasak mı bilmiyorum ki Nevreste oyumu söyleyeyim ama bari kimse dert yanmasın ben varken burda
Neyse ki son üçte değilim ben kankaItibar mi ben direkt yok olayım o zaman
Bana oy verenlere ben bakmadım kiBen seninkini tahmin ediyorum ve i....l sana vermis oyunu bildimmi
Hadi canimBana oy verenlere ben bakmadım ki
Ben olabilirim o ona da bakmadimNeyse ki son üçte değilim ben kanka
Kiz sen nasil bişeysin insan kim.bana vermis diye bakmazmiBen olabilirim o ona da bakmadim
Ben baktım kanka sen öylesin boşver kanka bu haftayla devam edelim bizBen olabilirim o ona da bakmadim
Zaten pek kimse vermiyor diye bakmıyor napsınKiz sen nasil bişeysin insan kim.bana vermis diye bakmazmi
Ben gene merak ederimZaten pek kimse vermiyor diye bakmıyor napsın
100 kişiyi elden geçirmeye üşendimKiz sen nasil bişeysin insan kim.bana vermis diye bakmazmi
Söylediğin iyi oldu uçuyorum sevinçtenBen baktım kanka sen öylesin boşver kanka bu haftayla devam edelim biz
Sosyal etmiyor saldıBen gene merak ederim
Kanka sonlarda olduğumuzu unuttun heralde sanki bilmiyor yavSöylediğin iyi oldu uçuyorum sevinçten
Kimin hangi an'a verdiği belli oluyor zaten:)Oy söylemek yasak mı bilmiyorum ki Nevreste oyumu söyleyeyim ama bari kimse dert yanmasın ben varken burda
Filizko üzülüyor az oy aldı diye de ,bende oyumu söyleyeyim dedim nevoşKimin hangi an'a verdiği belli oluyor zaten:)
Ama isim vermeyin:)
6.takım mıGel canım bizim takıma kıyafetleri genişletiyoruz biz.