Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün yoktu oda.
Allah seni varya yasoooyaaaaaAbla, kırmızı dantel incili koy yanına. İş arası beyaz molası de, +18’den alır yürür
Görüyon demi illada incili olsun diyooo ayağımı kaydırcak sonraAllah seni varya yasoooyaaaaa
Mantıklı değil miAllah seni varya yasoooyaaaaa
Kim bilecek senin olduğunuGörüyon demi illada incili olsun diyooo ayağımı kaydırcak sonra
Mantıklı değil mi
Sonra öğrencekler tabi,kondururum bir donu tamamdırKim bilecek senin olduğunu
En son açıklıyorumKim bilecek senin olduğunu
Kırmızı incili don istiyor yaso hanım tabakta kullancakmışım süs olaraknabıyonuz
İşte, açıkladığında çoktan üst kata geçmiş oluyoruzEn son açıklıyorum
Tahmin etmedi bu sefer kim bilcek dioo nevoşşEn son açıklıyorum
Alt katta efsane devam edecek nasılsaİşte, açıkladığında çoktan üst kata geçmiş oluyoruz
inci araya kaçıyo ben onu ikna ederim abla ahahahKırmızı incili don istiyor yaso hanım tabakta kullancakmışım süs olarak
Yani bunda kimler var hepsini bilmiyorsunuz.Ama yarın açıklanacakTahmin etmedi bu sefer kim bilcek dioo nevoşş
Ne yapalım, ben artık ağıt yakacak durumdayım.nabıyonuz
Tabakta kaçacak yer de yok ki aleni ortada olacak sjksjksjkinci araya kaçıyo ben onu ikna ederim abla ahahah
tabakta inci çok ilginç
Beni bilseler, bu kadar oy olmazdı. Bak bilenler atmadıYani bunda kimler var hepsini bilmiyorsunuz.Ama yarın açıklanacak
Açıklanınca yer yer inden oynayacak incilerleYani bunda kimler var hepsini bilmiyorsunuz.Ama yarın açıklanacak