- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Pro oldu, daha neHadi yap görelim1 şevketi bostan yaptın kayboldun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pro oldu, daha neHadi yap görelim1 şevketi bostan yaptın kayboldun
Ekmeğe beyaz sürüp atacaksınhaftalık yemek yapıp difrize atıyorum , çalışırken iyi oluyor , çıkarıp yiyoruz ,istersen onları çeker koyarım
Oldu kaçtıPro oldu, daha ne
Ben kim ne etmiş hiç incelemedim hatta hepsi güzeldi tesadüfen görüp girdim kız kime verdiğimi de bilmiyorum şekilli bi tabaktı kiminki o ? sen ni yapmıştın?Yarışma
Sen de oy vermedin bana
EvetOldu kaçtı
a be ablacım ben ya çamaşır katlıyorum, ya bulaşık yıkıyorum , ya süpürüyorum, yok ki bi anım beyaz süremEkmeğe beyaz sürüp atacaksın
Oylama gizli yarın açıklanacakBen kim ne etmiş hiç incelemedim hatta hepsi güzeldi tesadüfen görüp girdim kız kime verdiğimi de bilmiyorum şekilli bi tabaktı kiminki o ? sen ni yapmıştın?
GeçtiBen kim ne etmiş hiç incelemedim hatta hepsi güzeldi tesadüfen görüp girdim kız kime verdiğimi de bilmiyorum şekilli bi tabaktı kiminki o ? sen ni yapmıştın?
Çamaşır katlarkena be ablacım ben ya çamaşır katlıyorum, ya bulaşık yıkıyorum , ya süpürüyorum, yok ki bi anım beyaz sürem
Oldu kaçtı
sana incili tabak yoktur
Banada vermemişsinsana incili tabak yoktur
çok sefil la bu diyip herkes bana oy verirdi 1 sene bu yisin beyazı diyip ben kazanırdım haksızlık yapmak istemedim ondan yaniÇamaşır katlarken
Atmadimi....Beni bilseler, bu kadar oy olmazdı. Bak bilenler atmadı
ben kime verdim bu oy nerde kim aldıysa konuşsunBanada vermemişsin
Sen biliyor muydunAtmadimi....
Çıtçıkarmıyorum....Sen biliyor muydun
AllahtanÇıtçıkarmıyorum....
Bence istesen bir an ayarlarsınçok sefil la bu diyip herkes bana oy verirdi 1 sene bu yisin beyazı diyip ben kazanırdım haksızlık yapmak istemedim ondan yani