- 20 Mart 2008
- 140.542
- 210.496
- 60
Aynen azaldılar artık sonundaBayadir yoklar azaldilar sanirim yada işi biliyolar artik
O bölüme itfaiye bile yetmezMune abla yangın söndürücü almaya gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen azaldılar artık sonundaBayadir yoklar azaldilar sanirim yada işi biliyolar artik
O bölüme itfaiye bile yetmezMune abla yangın söndürücü almaya gitti
Etrafta kalabalığa gerek yokStar tabağımız olmalıAynen 8.kat olmasına rağmen sıkıntı bende.
Tabağı çok doldurmam bu sefer az olsun yeter cimrilik edecem bu sefer
Tek tabak yeter pınarıda kondurdukmu tamam herhaldeEtrafta kalabalığa gerek yokStar tabağımız olmalı
Sana söylemiyorum genel konuşuyorum
Tabi özenmek gerekiyor.
İşte o kadar basit olmuyorTek tabak yeter pınarıda kondurdukmu tamam herhalde
Abla, kırmızı dantel incili koy yanına. İş arası beyaz molası de, +18’den alır yürürTek tabak yeter pınarıda kondurdukmu tamam herhalde
Yaaaaa nevoşşşşş illa süsleyecez yaniİşte o kadar basit olmuyor
Süslenmeli ablamYaaaaa nevoşşşşş illa süsleyecez yani
Dantel yerine inciyi domatese kondursamAbla, kırmızı dantel incili koy yanına. İş arası beyaz molası de, +18’den alır yürür
+18’cileri cezbeder mi, bilemedimDantel yerine inciyi domatese kondursam
Allayıp pullayacam zaten gelin gibi edecem takacam beşi biryerdeleriSüslenmeli ablam
Cıkksss etmez de idare etsinlwer artık+18’cileri cezbeder mi, bilemedim
Sen yap biz takarız 5 i bir yerdeAllayıp pullayacam zaten gelin gibi edecem takacam beşi biryerdeleri
Beyaz kullancam herhalde ahşapta var aslında karar veremedim dahaSen yap biz takarız 5 i bir yerde
Beyaz ve siyah tabak favorim
Uyum ve renkler çok önemli
Ahşapta iyi ablacımBeyaz kullancam herhalde ahşapta var aslında karar veremedim daha
Hem biraz daha geniş ondan yaniAhşapta iyi ablacım
Daha iyi olabilirHem biraz daha geniş ondan yani
Diyorsun bir tane varda ourmu bilmemDaha iyi olabilir
Yolla bakayım ablaDiyorsun bir tane varda ourmu bilmem
yolladım teldenYolla bakayım abla