- 20 Mart 2008
- 140.589
- 210.716
- 60
Hala var morluklar biraz zaman alacak geçmesi,krem jellerden sürüyor yüzüne.Iyimi ablacim simdi nasil durumu morluklar falan gectimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala var morluklar biraz zaman alacak geçmesi,krem jellerden sürüyor yüzüne.Iyimi ablacim simdi nasil durumu morluklar falan gectimi
Kendime dokundum bı halt olmadı evoo şimdi dokunmayayim ters teper iyi giderkene sebebin olmiyimBana dokunsana sihirli deyneğinle
Gecicek abla iyi olsunda anneciginHala var morluklar biraz zaman alacak geçmesi,krem jellerden sürüyor yüzüne.
Ben tutayim elinden götureyim gittigim yereKendime dokundum bı halt olmadı evoo şimdi dokunmayayim ters teper iyi giderkene sebebin olmiyim
Annem değil tatlım k.validem.Gecicek abla iyi olsunda annecigin
Olsun abla oda annen sayilmiyomuAnnem değil tatlım k.validem.
Götür beni fülüzz ahanda bele saçlarımı yol götür gitara vur goturBen tutayim elinden götureyim gittigim yere
Yok öyle olmuyor işteOlsun abla oda annen sayilmiyomu
GönüllerinBusefer sana inaniyorum guveniyorum 1.ci olucaksin
Tamam ablaYok öyle olmuyor işte
Ne kadar iyi olursan ol genede olmaz,kuraldır bu çünkü.Tamam abla
NedenBencede ben son hafta katılıcam galiba
Hangi kahvaltıya oy verdiğimizi söylüyormuyuz gene sayfada.Neden
Ben bomba gibi devam ediyorum
Aynen bomba gibiNeden
Ben bomba gibi devam ediyorum
Kim iyi olmuşta biz olacaz be ablaNe kadar iyi olursan ol genede olmaz,kuraldır bu çünkü.
şifreli konuşalımAynen bomba gibi
Kaç numaraya verdigini söyleyebilirsin ama kim oldugu oylama bitiminde söylenecekHangi kahvaltıya oy verdiğimizi söylüyormuyuz gene sayfada.
Sen iyide olsan karşı taraf arıza çıkarıyor işte mavişimKim iyi olmuşta biz olacaz be abla
Noluyorr şifre mifre filanşifreli konuşalım
Çok mu bombasın kızzzzzşifreli konuşalım