- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Teşekkür ederim canımÇok sevindim canim tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımÇok sevindim canim tebrik ederim
Kayınvalidem ve görümcemler geldi kuzuyasminsay Allah Allah sabahta yoktun
Guzel kahvaltını etseydin patatesten sonra protein onemliTeşekkür ederim canım
Hımmm anladim canim hic ugramadindaKayınvalidem ve görümcemler geldi kuzu
Yeni çıktılar, anca mutfağı topladım, ocağa yemeği koydum. Şimdi evi toplayacağım, çocuklar hallaç pamuğuna çevirdiHımmm anladim canim hic ugramadinda
Olsun guzel vakit gecirmisindir enazindanYeni çıktılar, anca mutfağı topladım, ocağa yemeği koydum. Şimdi evi toplayacağım, çocuklar hallaç pamuğuna çevirdi
Kafamız davul oldu, konuştuğumuzu da anlamadıkOlsun guzel vakit gecirmisindir enazindan
Yok canımŞimdi sofra yok kesin demi Nevreste abla
Ayyy iyi gittiler dinlenirsin bari,eylul benide kahretti bugunKafamız davul oldu, konuştuğumuzu da anlamadık
Sürekli Yasemin dilinde bir Eylül kadar velet düşün
İşimi sağlama alayımYok canım
O garantiye aliyo işiBlue_Peri bana sorsan ben de söylerdim sofra olmadığını
Sanami tübeee sormam cakkaaaalBlue_Peri bana sorsan ben de söylerdim sofra olmadığını
Yaniii sonuçta rakibiz surdaO garantiye aliyo işi
Haaaaaaaaaaaa şok hani ben gönderdim de fotoğrafımı, nevo kabul etti ondan dedimSanami tübeee sormam cakkaaaal
Kiz şaşkın sanki düsmanizYaniii sonuçta rakibiz surda
Hi hiiiii ivet ivettttHaaaaaaaaaaaa şok hani ben gönderdim de fotoğrafımı, nevo kabul etti ondan dedim
Busefer sana inaniyorum guveniyorum 1.ci olucaksinHaaaaaaaaaaaa şok hani ben gönderdim de fotoğrafımı, nevo kabul etti ondan dedim
Ya bak şimdi yaaa lafa bakKiz şaşkın sanki düsmaniz
Heralde kiz nevoya sorcaz onu demedikYa bak şimdi yaaa lafa bak
O buyugumya ondan editörümüz ondan seyettim hemende çok ayıp nere çekti