- 20 Mart 2008
- 140.589
- 210.718
- 60
Kimlerin olduğu belli değil onu biliyorum,oyum 3 ve 5 idi.Kaç numaraya verdigini söyleyebilirsin ama kim oldugu oylama bitiminde söylenecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimlerin olduğu belli değil onu biliyorum,oyum 3 ve 5 idi.Kaç numaraya verdigini söyleyebilirsin ama kim oldugu oylama bitiminde söylenecek
Elosss ne haber katılıyon demi sendeTaslağım da hazır
Aynen öyle ablacım. İyilik garip kalıyor. Allah bilsin ne yapalımSen iyide olsan karşı taraf arıza çıkarıyor işte mavişim
Noluyorr şifre mifre filan
Aaa sende mi burdaydın asıl bomba sendeÇok mu bombasın kızzzzz
Nasil böylemiAynen bomba gibi
Güzel yapmışlar yapanlarKimlerin olduğu belli değil onu biliyorum,oyum 3 ve 5 idi.
Orası öyle zaten .Aynen öyle ablacım. İyilik garip kalıyor. Allah bilsin ne yapalım
Kk nın şifresini unutmuştum da onu diyordum
İyiyim güzel ablam,çıtır ablam sen nasılsınElosss ne haber katılıyon demi sende
Burasida eksi 3 diyo ama kar demiyodu yagmur diyoKar geliyor, kar geliyor Eki Görüntüle 2778910
Yine soguk geri dönüyorKar geliyor, kar geliyor Eki Görüntüle 2778910
Hep burdayımAaa sende mi burdaydın asıl bomba sende
Evet girebildim şükürOrası öyle zaten .
Tabi tabi unuttun demi şifreyide
Damatlık hazır mıHep burdayım
Az kaldı geliyor kar botlarımı aldım ayağıma bile değmedi dahaKar geliyor, kar geliyor Eki Görüntüle 2778910
Kimse artık bilemiyorum yaniiiiGüzel yapmışlar yapanlar
Cumartesiden itibaren 5 gün karlı gösteriyorBurasida eksi 3 diyo ama kar demiyodu yagmur diyo
Bize de gelcekmişKar geliyor, kar geliyor Eki Görüntüle 2778910
Hayirlisi be gülümCumartesiden itibaren 5 gün karlı gösteriyor
O kendini belli ediyor ablacımAz kaldı geliyor kar botlarımı aldım ayağıma bile değmedi daha
Kimse artık bilemiyorum yaniiii
Bende iyiyim sağol çıtırım benimİyiyim güzel ablam,çıtır ablam sen nasılsın
Bensiz olur mu ayol