- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Tamam canim sagolUyarayım dedim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim sagolUyarayım dedim canım
Sen de sağol canimTamam canim sagol
Yaaa kukrim şimdi iyi misinVallahi bugün birşey oldu bana .Başım da ağrıyor gidip test mi yaptırsam
Yavru izliyordum kapatıp tekrar açtımYeni izliyor beni püüüüü merve yeniden başlıycak inşallah ama ne davasınıa gittiler bu sefer bulamadım
Şuan iyiyim kuzum alerjim tuttu herhalde , sağolasınYaaa kukrim şimdi iyi misin
Gecmiş olsun mordaşımŞuan iyiyim kuzum alerjim tuttu herhalde , sağolasın
Teşekkür ederim canımGecmiş olsun mordaşım
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım benim,sen nasılsınGeçmiş olsun canım
Sağol canım benim olsun sen nasılsın nasıl gidiyorKukrim bebito, yeni nickin hayırlı olsun bu arada. Gerçi yaşını kutlayacağız çok oldu değiştireli ama kafam yeni dank etti
İyiyim şekerim. Bazen ağrılı bazen kanamalı bazen durgun. Çok şükür Sen iyi oldun mu?Sağol canım benim olsun sen nasılsın nasıl gidiyor
Allah iyi etsin , Allah gönlündekilere sağlıkla hayırla kavuştursun bu günler çok güzel gunler mübarek Recep ayı duaların kabul oldugu inşallah bol bol edelim,herşey gönlünce olsunİyiyim şekerim. Bazen ağrılı bazen kanamalı bazen durgun. Çok şükür Sen iyi oldun mu?
Amin canım amin Ben de yarın gidicem göğüs hastalıklarına. köhöm köhöm gidiyorum ben de haftalardır İlaçlar yatıştırmıyorAllah iyi etsin , Allah gönlündekilere sağlıkla hayırla kavuştursun bu günler çok güzel gunler mübarek Recep ayı duaların kabul oldugu inşallah bol bol edelim,herşey gönlünce olsun
Bende daha iyiyim bugün şükür canım hapşırık durdu en azından
İyiyim çok şükürTeşekkür ederim canım benim,sen nasılsın
Git git ihmal etme bende öyleyim ,ama işte benimki bu tetikliyorAmin canım amin Ben de yarın gidicem göğüs hastalıklarına. köhöm köhöm gidiyorum ben de haftalardır İlaçlar yatıştırmıyor