- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Ben bu sıra yürüyorum.Hergün olmasada:)Evet canim ödem o ödem
Goguslerim insin spora baslicam sende basla birlikte verelim
İnan hemen düşmeye başladım demek ödem varmış:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu sıra yürüyorum.Hergün olmasada:)Evet canim ödem o ödem
Goguslerim insin spora baslicam sende basla birlikte verelim
Aaaa gercektenmi tebrik ederim ben sana dedim sen biryerde takılı kalmisindir simdi birden verirsin artikBen bu sıra yürüyorum.Hergün olmasada:)
İnan hemen düşmeye başladım demek ödem varmış:)
İnşaallah canım benimAaaa gercektenmi tebrik ederim ben sana dedim sen biryerde takılı kalmisindir simdi birden verirsin artik
Gorceksin yürümeye devam kendini yormadanİnşaallah canım benim
69 u bir görsem
Çok yürümüyorum canım zaten:)Gorceksin yürümeye devam kendini yormadan
Bende baslicam suanda seni kiskandim
Bak tavsiye ederim biberiye yagi kullan onuda bize bitane doktor soyledi ilac kullanmak yerine biberiye yagini agrili yerlerinize sürün ayak bacak kol bas ne olursa olsun hafiflicektirÇok yürümüyorum canım zaten:)
3 gündür sağ bacağımda şiddetli bir ağrı var:/Gece bile uyandırıyor.Ama diz ağrıları hafifledi:)
Zorlamadan yürüyeceğim artık:)
Hadi insallah askom ,geldikleri gibi gitsin kilolarÖyle aşkom ya şoka girdim sabah sabah ne böreği diye
Aşkom bu sıra düşüyorum.Yani bir ara çok yukarı çıkmıştım.Hergün biraz düşüyor.Diyetle bayağı düşecek gibi:)
Tamam canım deneyeyim sağolBak tavsiye ederim biberiye yagi kullan onuda bize bitane doktor soyledi ilac kullanmak yerine biberiye yagini agrili yerlerinize sürün ayak bacak kol bas ne olursa olsun hafiflicektir
İnşaallah aşkomHadi insallah askom ,geldikleri gibi gitsin kilolar
Emzirmeyi bırakınca da alınıyorSagol canim
2haftadir diyet yapmiyorum 3kilo aldim
Ama biliyorumki vericem gene basliyorum yarin liste hazirladim gene alcam pazardan
Amin askom ❤İnşaallah aşkom
Aaaa deme sakin vercem ben dur sen heleEmzirmeyi bırakınca da alınıyor
Aynen hemde nasılEmzirmeyi bırakınca da alınıyor
YaaaaAynen hemde nasıl
YaniAynen hemde nasıl
Maalesef hemsom
Tamam tamam almicamMaalesef hemsom
Uyarayım dedim canımTamam tamam almicam
Günaydın canımGünaydın