- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Nasil dayaniyosunyaaa vallaaa yok anacim neden ben yemek istiyorum cikolataBugun de gittim ama almadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil dayaniyosunyaaa vallaaa yok anacim neden ben yemek istiyorum cikolataBugun de gittim ama almadım
Ben de istiyorum ama yemiyorum, sigarayı da bırakmak zordur ama bıraktım. Nefsimle savaşıyorum her konudaNasil dayaniyosunyaaa vallaaa yok anacim neden ben yemek istiyorum cikolata
Ama sigarayi birakmissin zaten ondada fazlami kısıtlama getiriyosun canimBen de istiyorum ama yemiyorum, sigarayı da bırakmak zordur ama bıraktım. Nefsimle savaşıyorum her konuda
Başlamışmıydı Ben günü birlik ilişkileri severimAşkımız dün gece bitmiştir
Yok,1 kere alsam yedekli alırım Anteplileri,gerek yokAma sigarayi birakmissin zaten ondada fazlami kısıtlama getiriyosun canim
Anladim canim iradeni tebrik ediyorumYok,1 kere alsam yedekli alırım Anteplileri,gerek yok
Sagol canımAnladim canim iradeni tebrik ediyorum
Burdayım ben temizlik yapıp geliyorum habireSanirsam herkes gezmeye gitti
Bende eylule savaş veriyorum telefonu alip kaciriyo bazen bulamiyorumBurdayım ben temizlik yapıp geliyorum habire
Tam cadı olmuş eylül kuşBende eylule savaş veriyorum telefonu alip kaciriyo bazen bulamiyorum
Süpürgesi eksikTam cadı olmuş eylül kuş
Süpürgesiz olanlardan fülüzümSüpürgesi eksik
Sen beni ne sandinnBaşlamışmıydı Ben günü birlik ilişkileri severim
Yok canim yokŞimdi sofra yok kesin demi Nevreste abla
Geçmiş olsun neyin vardıBiraz rahatsızım bugün canım
Herhnagi bir anda olacak dimi atistirmalik seyler gibi ?Yok canim yok