Size güvenmiyorlarİşte, bende gösteriyorum
Bence katılmamalısın, sen benim soframın sultanısın diyor
Vallahi bugün birşey oldu banaO nerden cikti ki
Yaptır aşkomVallahi bugün birşey oldu bana.Başım da ağrıyor gidip test mi yaptırsam
Allah korusun, öyle düşünme hemen, geçer ınşVallahi bugün birşey oldu bana.Başım da ağrıyor gidip test mi yaptırsam
Gizo kop gel günahlarındanTamamdır cnm yarın bende yapıyorum o zaman sunum benden sorulur
İnşallah canım,sağolAllah korusun, öyle düşünme hemen, geçer ınş
Ters teperse deme kanka bilemedim şimdiHost dersem ters tepebilir emin misin panpa
Bilemiyorum. bu seferki gözüme güzel gelmişti. Bi tık daha iyi olduğunu düşünmüştümDaha iddialıları var demekKendini geliştirmen lazım demek
Geçmiş olsun canım. Ben de alerjik bir bünyeyim. alerji ve astım var. Ben de haftalardır öksürüyorum. İlacını bulamadılar bi türlüAlerjik bronşit var
BencedeYaptır aşkom
Bende sunumları görünce “olmadı” diyorumSize güvenmiyorlar
Alerjik bronşit var
Geçmiş olsun umarım öyle bişey değildir ❤Vallahi bugün birşey oldu bana.Başım da ağrıyor gidip test mi yaptırsam
Ya dur bildirim daha gitmediBilemiyorum. bu seferki gözüme güzel gelmişti. Bi tık daha iyi olduğunu düşünmüştüm
Geçmiş olsun canım. Ben de alerjik bir bünyeyim. alerji ve astım var. Ben de haftalardır öksürüyorum. İlacını bulamadılar bi türlü
Ters teperse deme kanka bilemedim şimdi
Bu sefer sen de beğendin gibime gelmişti halbukiYa dur bildirim daha gitmedi
Vay gizo gelmiş hoşgelmiş sahi yapıcanmı yemin etTamamdır cnm yarın bende yapıyorum o zaman sunum benden sorulur
Ne biliyorsunuz.Her şey sunum değilBende sunumları görünce “olmadı” diyorum
Çok beğeniyorumBu sefer sen de beğendin gibime gelmişti halbuki