- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Nasılsın aretim görüşmeyeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın aretim görüşmeyeli
Geçmiş olsun canım benim allah iyilik versin inşallah bende iyiyim çok şükür ❤Evet kuzum dün daha kötü idim ama bu sabah daha iyi uyandım şükürler olsun
Sen nasılsın Balkız
10 saniyede bir şey değişmedi aretim,iyiyim şükür Sen nasılsın?Nasılsın aretim görüşmeyeli
Amin canım hepimize inşallahGeçmiş olsun canım benim allah iyilik versin inşallah bende iyiyim çok şükür ❤
Bugunun naleti belli mi,daha karar vermedin mi?
He aman iyi ol10 saniyede bir şey değişmedi aretim,iyiyim şükür Sen nasılsın?
Cok gezesim var asko,ama hala cakildimHe aman iyi ol
Bende hala aynı yerde oturuyorum
Daha kimse satasmadi bende satasmadimBugunun naleti belli mi,daha karar vermedin mi?
Aa hayırlı olsun hemsom,kaptan yardımcısı olmuşsunDaha kimse satasmadi bende satasmadim
Sagol hemsom delidir neyapsa yeridir deyip yardimci yapti kaptan beniAa hayırlı olsun hemsom,kaptan yardımcısı olmuşsun
Diyet bozana naletler dersin hemsomSagol hemsom delidir neyapsa yeridir deyip yardimci yapti kaptan beni
Simdi korksunlar benden yemek yedirmicem onlaraDiyet bozana naletler dersin hemsom
Hepsi tığ gibi olur artikSimdi korksunlar benden yemek yedirmicem onlara
6.haftadir takimlar arasinda 1.ci gidiyoruz bizim icin bu cok guzel motive oldukca herkesin sonuclari cok guzel geliyoHepsi tığ gibi olur artik
6.haftadir takimlar arasinda 1.ci gidiyoruz bizim icin bu cok guzel motive oldukca herkesin sonuclari cok guzel geliyo
Insallah bende cikolata yemezsem olucaktaMasallah canim,devamı gelsin insallah
Bugun de gittim ama almadımInsallah bende cikolata yemezsem olucakta
Hoca misali talkim verip salkim yutuyorum