Perdenin sahibi mi yoksa1 yılda en fazla 2 defa olabiliyor.O 2 defa aldı.Mart ayında bitecek :)
Bilmem artıkPerdenin sahibi mi yoksatanışalım
Özele geçelim gel sen. Tanışalım kaynaşalım. Perdeyi ben diktimPerdenin sahibi mi yoksatanışalım
Benim perdelerin hepsi storPerdenin sahibi mi yoksatanışalım
Mart ayında bitince tekrar kazana biliyor mu yani1 yılda en fazla 2 defa olabiliyor.O 2 defa aldı.Mart ayında bitecek :)
Cano nevoş sen tanımazsın dedi ama biz tanisiyoz gülümÖzele geçelim gel sen. Tanışalım kaynaşalım. Perdeyi ben diktim
Benim perdelerin hepsi stor
Ama istersen tanışırız yine
Yaaa nerdesin sen minnosumBen geldimmm selam herkeslereeinciler dizilmiş bir inceleyeyimmm
ya ben avokado Almadım ki hiç konu niye bana dönüyor. Ben mango almıştımAlsem değil
Hosgeldin canımBen geldimmm selam herkeslereeinciler dizilmiş bir inceleyeyimmm
Evet Mart ayından sonra tekrar pınar gelirse alır.Ama yine fasulye olurMart ayında bitince tekrar kazana biliyor mu yani
Aaaaa evet yaya ben avokado Almadım ki hiç konu niye bana dönüyor. Ben mango almıştım
Bide bana sor,10 yıl gibi geldi1 yılda en fazla 2 defa olabiliyor.O 2 defa aldı.Mart ayında bitecek :)
Kandırmaca işteCano nevoş sen tanımazsın dedi ama biz tanisiyoz gülüm
Üst üste kim dedi sana alBide bana sor,10 yıl gibi geldi
Gülüsü belki sende unuttun falanBenim perdelerin hepsi stor
Ama istersen tanışırız yine
Yani benim bu konularda doğru söylediğim nerede görülmüşKandırmaca işte
Kaç metre lazım
Sen keyif insanisin çünküya ben avokado Almadım ki hiç konu niye bana dönüyor. Ben mango almıştım
CanfedBilmem artık