- 24 Eylül 2018
- 97.228
- 292.566
Zaten ön başvuru alıyorlarmış,öyle para var diye almak yokNasilsa yakin bana gidiyimde yerimizi ayirtayim anca yapiliyo nasilsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten ön başvuru alıyorlarmış,öyle para var diye almak yokNasilsa yakin bana gidiyimde yerimizi ayirtayim anca yapiliyo nasilsa
Cennam alıntı yapmışsınız okudum geçtim kusura bakmayın nasılsın
Heee tamam pazartesi gidiyim benZaten ön başvuru alıyorlarmış,öyle para var diye almak yok
Hayırlı akşamlar yasom ❤ baktım kahveler bana kitlenmişHayırlı akşamlar ballı lokma
Etiketleri izle bakalım, sana bir sürprizimiz var
Etikette gizli
Evvam citir daha dedim, özeti iyiyim canım,sen nasılsın?Cennam alıntı yapmışsınız okudum geçtim kusura bakmayın nasılsın
Bana arakat olsun lütfenHeee tamam pazartesi gidiyim ben
Kitlenmiş miHayırlı akşamlar yasom ❤ baktım kahveler bana kitlenmiş
1 milyon tane seyi okuyamadı herhalde cancagizimAslında eğlenirdi de
Kitlenmiş mi
AklimdaBana arakat olsun lütfen
Huu melektoş nirdesin senHoşbuldum fülüzüm
Okudum cennam hepiniz benden genç duruyorsunuz maşallah ama kahveleri seve seve yaparımEvvam citir daha dedim, özeti iyiyim canım,sen nasılsın?
Hemso gibi hemsoAklimda
Allah kabul etsin kuzum hepimiz iyiyiz iyi,masallah bizeOkudum cennam hepiniz benden genç duruyorsunuz maşallah ama kahveleri seve seve yaparım
Allah iyilik versin canım benim bende iyiyim şükür oruç iş derken yeni oturdum
Bunlardan bize hayır yok cancağzım, buyurun ben yaptım kahveleri
Ya hayır okudum yazdıklarınızı
Kitlenmiş mi
Geldim canım senin etiketide gördüm temizlik yapıyorum pek giremedim ❤❤Huu melektoş nirdesin sen
Allah kabul etsin canımOkudum cennam hepiniz benden genç duruyorsunuz maşallah ama kahveleri seve seve yaparım
Allah iyilik versin canım benim bende iyiyim şükür oruç iş derken yeni oturdum
Mis kokusu geldi ,ellerine sağlık cancağızımBunlardan bize hayır yok cancağzım, buyurun ben yaptım kahveleri Eki Görüntüle 2782587
Offf iftar üstüne çok iyi gidecek bol köpüklü eline sağlık kızanımBunlardan bize hayır yok cancağzım, buyurun ben yaptım kahveleri Eki Görüntüle 2782587