Burda 11 den itibaren bekleniyor. Bursa’yı bilmiyorum8 gibi başlar herhalde karsanki öyle okudum
Sevgililer günü için cancağzım, o kadar kazık girsinOna bile zam yapmışlar,burda en pahalıdır 5 tl
En son 8di ,cok egleneceğukBurda 11 den itibaren bekleniyor. Bursa’yı bilmiyorum
O da doğru cancagızim,kızartması da guzel oluyor zatenSevgililer günü için cancağzım, o kadar kazık girsin
Şöyle güzel bir ıslak kurabiye tarifin var mı cancağzım? Brownie tadındaO da doğru cancagızim,kızartması guzel oluyor zaten
Bakın bakalım incilerimize
Yok cancagizimŞöyle güzel bir ıslak kurabiye tarifin var mı cancağzım? Brownie tadında
11de yagmurla baslicakmis hemsom sonra kara dönüsturur heralde8 gibi başlar herhalde karsanki öyle okudum
Simdi baktim 11 yazıyor hemsom evet11de yagmurla baslicakmis hemsom sonra kara dönüsturur heralde
Kurabiye yapıp içine kakaolu puding doldur. Pişince şerbete batır. Sonra üstüne çikolata sosu gezdirŞöyle güzel bir ıslak kurabiye tarifin var mı cancağzım? Brownie tadında
Eylül’ün bakışı11de yagmurla baslicakmis hemsom sonra kara dönüsturur heralde
BeğendimNasılız beğendiniz mi
Olmaz olmazBaşka gelen olur mu acaba
O ne öyleKurabiye yapıp içine kakaolu puding doldur. Pişince şerbete batır. Sonra üstüne çikolata sosu gezdir
İlk mesaja ekledim bak:)Olmaz olmaz
Cok guzel seyler var gercektenNasılız beğendiniz mi
Alsem styleO ne öyle