- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
Gizli seyler,benden habersiz Iyi uykular aretimmBende anlamadım aşko .
Neyse ben yatıyorum aretim
Herkse hayırlı geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gizli seyler,benden habersiz Iyi uykular aretimmBende anlamadım aşko .
Herkse hayırlı geceler
Allah yardimcin olsun hemsomAh doktora gidebilsem derdimi anlaticam da nevoş pandemi de randevu yok, eczaneden raporlu ilacı alıp iciyorsun o kadar. Doktoru görmek ne mümkün
Canım bilgilendirmek için katılanlarla toplu mesaj açtım onu söylüyorlar:)Olmadigim bir yer var zaar,neyse
Hayırlı gecelerBende anlamadım aşko .
Herkse hayırlı geceler
He tahmin ettim canım öyle bir şey olduğunu :)Canım bilgilendirmek için katılanlarla toplu mesaj açtım onu söylüyorlar:)
Bu ay çok karışık aşkom çabucak akıp gitsin günlerHe tahmin ettim canım öyle bir şey olduğunu :)
Amin askom,sağlıkla,huzurla insallahBu ay çok karışık aşkom çabucak akıp gitsin günler
Ben senüüü yeroooomOlmadigim bir yer var zaar,neyse
Yaaa ben yeni goruyorumm bu tatlı seyleriiii teşekkür ederim şeker ablaaaaacimmm
Biyazciiik oyleeeDoğum günü kızıymış Blue_Peri
Ben senüüü yeroooom
Saglikli,huzurlu nice yillarin olsun canim benimBiyazciiik oyleee
Tekrar coooook teşekkür ederim fistigim hep birlikte insallahSaglikli,huzurlu nice yillarin olsun canim benim
Yaaa ben yeni goruyorumm bu tatlı seyleriiii teşekkür ederim şeker ablaaaaacimmm
Amin kuzucugum,rica ederimTekrar coooook teşekkür ederim fistigim hep birlikte insallah
Gizli takiptedirlerHerkes gitmiş
Allah razı olsun canım nevoşAllah yardımcın olsun canım:/