- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Kusura bakma nevoşum öyle işte anlamana sevindimDur açık vermeyelim dedim anladım ben seni:)
Ama işte rakipler çok dişli:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kusura bakma nevoşum öyle işte anlamana sevindimDur açık vermeyelim dedim anladım ben seni:)
Ama işte rakipler çok dişli:)
canım hemsoDaha dur bakalım,ilerleyen yarışmalarda düzelir
Yak bi sigarabaşım duman
Anlıyorum tabi bende 2-3 oy aldığım dönemler oldu:)Kusura bakma nevoşum öyle işte anlamana sevindim
Benimde yaşlandıkça demek ki daha beter olacak anlaşılan baksana eyvah eyvah yandım ben desene ilaca devam hatta dozu maksimum olsunBenim yaş ilerledikçe azaldı :)Şimdi tınlamıyorum herkesi ,her şeyi:)Sebepsiz bir şey yoktur.Her şeyin bir sebebi vardır:)
Yani takılıyor ama çokta yıpratmamak lazım:)
İlaç mı kullanıyorsun:)Benimde yaşlandıkça demek ki daha beter olacak anlaşılan baksana eyvah eyvah yandım ben desene ilaca devam hatta dozu maksimum olsun
Yaaa çok tatlı habibiŞu an yanımda olsan sana neler söylerdim. Kafam hafif dumanlı her derdimi dökerdim
Evet kullanıyorum yetmiyor farkindayim bu aralarİlaç mı kullanıyorsun:)
Gel gel gel guzelimŞimdi beni özeline mi çagırıyorsun sen
Arka sokaklarda neler oluyor
Doktor kontrolünde artır canım sakın kendi başına artırma:/Evet kullanıyorum yetmiyor farkindayim bu aralar
Canım neyi taktın yineMalesef nevoş ya her konuda böyleyim ben,toplayamiyorum işte
Ah doktora gidebilsem derdimi anlaticam da nevoş pandemi de randevu yok, eczaneden raporlu ilacı alıp iciyorsun o kadar. Doktoru görmek ne mümkünDoktor kontrolünde artır canım sakın kendi başına artırma:/
ben gidiyomŞu an yanımda olsan sana neler söylerdim. Kafam hafif dumanlı her derdimi dökerdim
Kukriş yaaa yarışmayıCanım neyi taktın yine
Allah yardımcın olsun canım:/Ah doktora gidebilsem derdimi anlaticam da nevoş pandemi de randevu yok, eczaneden raporlu ilacı alıp iciyorsun o kadar. Doktoru görmek ne mümkün
Ben konuşunca yanlış oluyor teselli edin:)Canım neyi taktın yine
Ahh canım benim yaaKukriş yaaa yarışmayı
Olmadigim bir yer var zaar,neyseGel gel gel guzelim
Bende anlamadım aşko .Olmadigim bir yer var zaar,neyse
Başka ceylan mi buldu kendineben gidiyom