- 29 Ekim 2012
- 22.761
- 57.978
- 36
Ne oldu kiiiInş çok çabuk unuturum nevoş, büyük sarsıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne oldu kiiiInş çok çabuk unuturum nevoş, büyük sarsıldım
O niye hemsoDağdı hemso ama dağ içine kaçtı
İlk 3 e giremedi:)Ne oldu kiii
Bir gözü kapalıydı anlatırken
Daha ilk hafta,3 hafta daha varInş çok çabuk unuturum nevoş, büyük sarsıldım
Malesef nevoş ya her konuda böyleyim ben,toplayamiyorum işteÇok takıyorsun:)
Yani dünyanın sonu degil bu sefer olmazsa diger sefer olur..bana bak oyle şeylere girip kendimi üzüyormuyumİlk 3 e giremedi:)
Allahtan acikgozsun
Bende eskiden çok takardım.Şimdi var ama o kadar değilMalesef nevoş ya her konuda böyleyim ben,toplayamiyorum işte
Şimdi beni özeline mi çagırıyorsun senYa ben özelde biyerde iki kişinin mesajını görmemişim beğeni filan yaptım azonce yeni gördüm anlamıştır kbakmayin ya
Ilk üçe giremedim diye üzülmedim ben ,bu kadar düşük olmasına üzüldüm sadeceİlk 3 e giremedi:)
Tepetaklak oldumO niye hemso
Arka sokaklarda neler oluyorYa ben özelde biyerde iki kişinin mesajını görmemişim beğeni filan yaptım azonce yeni gördüm anlamıştır kbakmayin ya
Yak bi sigarabaşım dumanNe oldu kiii
Dur açık vermeyelim dedim anladım ben seni:)Ilk üçe giremedim diye üzülmedim ben ,bu kadar düşük olmasına üzüldüm sadece
Daha dur bakalım,ilerleyen yarışmalarda düzelirTepetaklak oldum
Benim eskiden daha azdı, son bir yıldır iyice azıttıBende eskiden çok takardım.Şimdi var ama o kadar değil
Benim yaş ilerledikçe azaldı :)Şimdi tınlamıyorum herkesi ,her şeyi:)Sebepsiz bir şey yoktur.Her şeyin bir sebebi vardır:)Benim eskiden daha azdı, son bir yıldır iyice azıttı