- 24 Eylül 2018
- 97.246
- 292.606
Anca keserİç bi şişe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anca keserİç bi şişe
Evet onu bende hatirliyorum, sokaklarda kar öbekleri vardı, ama 87 onun fazlasıymışBende hatırlamıyorum,ama 2004 aklimda,annem rahatsızdı,ameliyat oldu ,hastaneye gidemedik nerdeyse
Hem de ne naletlerNaletler
O kadar olmasa da olur ,hatta daha iyi olurEvet onu bende hatirliyorum, sokaklarda kar öbekleri vardı, ama 87 onun fazlasıymış
Hiç açma boşver. Ben yıkamamBen ağzımı açsam, herkes haline şükredip, kocalarının ayaklarını yıkamaya başlar
O yüzden susuyorum
2004’ü bende hatırlıyorumBende hatırlamıyorum,ama 2004 aklimda,annem rahatsızdı,ameliyat oldu ,hastaneye gidemedik nerdeyse
Aynı performansı yine yapar inşallah yarın2004’ü bende hatırlıyorum
Eşimle sevgiliydik ve eve çiçek gelmişti sevgililer gününde kar dizlere kadardı
"Yanlislikla" haşlarızHiç açma boşver. Ben yıkamam
Iyyk bende yikamam ,gitsin kokmuş ayağını kendi yıkasınBen ağzımı açsam, herkes haline şükredip, kocalarının ayaklarını yıkamaya başlar
O yüzden susuyorum
Bak bu iyi fikir"Yanlislikla" haşlarız
Un olsun evde cancağzım, ne olur ne olmaz Maya da bulundurunBen pek ekmek yemiyorum aslinda,yetebilir evde olan. Ama dediğin gibi dışarı çıkarmayacağıma gibi geliyor cancagizim,en iyisi un alayım ben
Hee bide bize kocasını kötüleyecek hanıma bak2004’ü bende hatırlıyorum
Eylül’ün eli değmişAradaki farki bulunEki Görüntüle 2782253
Sağ köşedeki Eylül yapmışAradaki farki bulunEki Görüntüle 2782253
Ne güzelmiş Bakalim yarin ne gelecek cancagizim,kar topu atmasin da2004’ü bende hatırlıyorum
Elif yeniden yorumlamisAradaki farki bulunEki Görüntüle 2782253
Bir eylül meselesiAradaki farki bulunEki Görüntüle 2782253
Hiç sanmıyorumAynı performansı yine yapar inşallah yarın
Maya var,un az cancagizim,alayim bari 4ten önceUn olsun evde cancağzım, ne olur ne olmaz Maya da bulundurun