- 22 Temmuz 2017
- 43.963
- 130.646
Sucuğu kendi yağında kavurup toz biber ekleyeceksin, 1 bardak kadar da su ekleyip 1-2 dk kaynatıp, suyuna bana bana yiyeceksinSucugu ben kurufasuye ve patates yemegine koyuyorum cok guzel oluyo ama sulu bilmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sucuğu kendi yağında kavurup toz biber ekleyeceksin, 1 bardak kadar da su ekleyip 1-2 dk kaynatıp, suyuna bana bana yiyeceksinSucugu ben kurufasuye ve patates yemegine koyuyorum cok guzel oluyo ama sulu bilmem
Yok bebişim niye satayım yasoyla ortak noktamız oldu.Ablayaaaa hemen satiyosun beni
Sucuğu kendi yağında kavurup toz biber ekleyeceksin, 1 bardak kadar da su ekleyip 1-2 dk kaynatıp, suyuna bana bana yiyeceksin
Allah Allah deneyim bakalim cocuklaraSucuğu kendi yağında kavurup toz biber ekleyeceksin, 1 bardak kadar da su ekleyip 1-2 dk kaynatıp, suyuna bana bana yiyeceksin
Tamam ozaman ablaYok bebişim niye satayım yasoyla ortak noktamız oldu.
Ama pişi özel bizim için biliyorn sen ben ve evva
Bizde toz biberli yapılır, ama salçalısını da yaparım arada. Kahvaltıda bayılarak yeriz. Kocayı da alıştırdımSalçalı yaparım eşimin bekar hayatı tarifi
Sucuğu tavaya koyuyorum az bir yağ döküp üzerine hemen yumurta kırıyorum üstünede dilim kaşar katıyorum kısık ateşte pişiriyorum.Allah Allah deneyim bakalim cocuklara
Dene canım, ama şu var ben sucuk seçerim. Her sucuktan lezzetli olmaz bana göreAllah Allah deneyim bakalim cocuklara
Bende tereyağı kekik pulbiberi kavuruyorum sucukları iyice kızartıp yumurtayı ekliyorum vallahi tadına doyum olmuyor öyle yoksa sade ve dediğin gibi su girerse yememSucuğu kendi yağında kavurup toz biber ekleyeceksin, 1 bardak kadar da su ekleyip 1-2 dk kaynatıp, suyuna bana bana yiyeceksin
Pişi aşkına devam bebişimTamam ozaman abla
Az birazda su katarım sulu olur ekmek banar padişahım çok severBizde toz biberli yapılır, ama salçalısını da yaparım arada. Kahvaltıda bayılarak yeriz. Kocayı da alıştırdım
Bende bikere simiti kestim ortadan sucuk kasar koydum icine tavaya az yag simiti koydum ortasina yumurta kirdimSucuğu tavaya koyuyorum az bir yağ döküp üzerine hemen yumurta kırıyorum üstünede dilim kaşar katıyorum kısık ateşte pişiriyorum.
Çok güzel oluyor oda kaşarlar eriyip uzuyor hemen .
O zaman deneyemeyeceksinOda çok yemez öyle fazla tüketim olmuor bizde
Evet gerçek tadını o zaman alabilirsin helede ekmek arasına koy ye bak
Bak yaso anlaşıyoz senle varya sucukta bile oratk noktamız çıktı
Denemen lazımBende tereyağı kekik pulbiberi kavuruyorum sucukları iyice kızartıp yumurtayı ekliyorum vallahi tadına doyum olmuyor öyle yoksa sade ve dediğin gibi su girerse yemem
Aa süperGece karakola çekilmişler, orada röportaj var
Aynen deneme yok maalesefO zaman deneyemeyeceksin
Gözümüz güzellik görsünSevgi gelmiş
Dene sonrada gel söyle tamammı bırakamıycaksın o lezzetiDenemen lazım
Biz market sucugu yemeyiz canim ozel yaparlar bizim kasaptaDene canım, ama şu var ben sucuk seçerim. Her sucuktan lezzetli olmaz bana göre
Kasap sucuğu olacak
Şanslısın yineAynen deneme yok maalesef